AKP'liler de bunu istemiyor

GÜNDEM 28.04.2021 - 15:33, Güncelleme: 28.04.2021 - 15:33
 

AKP'liler de bunu istemiyor

Metropoll Araştırma'nın anketinden dikkat çeken sonuçlar... Bürokratların birden çok maaş almasına tüm Türkiye'nin karşı olduğu ortaya çıktı.

haberimizvar.net -Metropoll Araştırma'nın Türkiye'nin Nabzı Nisan anketinden bürokratların maaşları verisini açıkladı.  Araştırmada tüm partilerin seçmenlerin bürokratların birden fazla maaş almasına karşı olduğu ortaya çıktı. SADECE YÜZDE 15 OLDU Ankete göre AKP'li seçmenlerin yüzde 61'i de bürokrat ve danışmanların birden fazla maaş almasına karşı çıktı. Tüm seçmenlerde ise oran yüzde 71 olarak açıklandı. Birden fazla maaşı onaylayanların oranı ise sadece yüzde 15'de kaldı. ÇARPICI SONUÇLAR  Şirketin CEO’su Özer Sencar "İşsizliğin ve fakirliğin bu kadar yaygın olduğu bir ortamda…” notuyla sosyal medya hesabından paylaştığı veriler şöyle: AKP... Yüzde 61,3’ü CHP... Yüzde 89 HDP... Yüzde 85,5 MHP... Yüzde 72,6 İYİ Parti... Yüzde 85,1 24 HAZİRAN BAZ ALINDI 24 Haziran Genel Seçimleri'ne göre hesaplanan ankette, AKP’li seçmenin sadece yüzde 19,8’i, MHP’li seçmenin de yüzde 17,7’si birden fazla maaşı onayladığı belirlendi.
Metropoll Araştırma'nın anketinden dikkat çeken sonuçlar... Bürokratların birden çok maaş almasına tüm Türkiye'nin karşı olduğu ortaya çıktı.

haberimizvar.net -Metropoll Araştırma'nın Türkiye'nin Nabzı Nisan anketinden bürokratların maaşları verisini açıkladı.  Araştırmada tüm partilerin seçmenlerin bürokratların birden fazla maaş almasına karşı olduğu ortaya çıktı.

SADECE YÜZDE 15 OLDU

Ankete göre AKP'li seçmenlerin yüzde 61'i de bürokrat ve danışmanların birden fazla maaş almasına karşı çıktı.

Tüm seçmenlerde ise oran yüzde 71 olarak açıklandı. Birden fazla maaşı onaylayanların oranı ise sadece yüzde 15'de kaldı.


ÇARPICI SONUÇLAR 

Şirketin CEO’su Özer Sencar "İşsizliğin ve fakirliğin bu kadar yaygın olduğu bir ortamda…” notuyla sosyal medya hesabından paylaştığı veriler şöyle:

AKP... Yüzde 61,3’ü

CHP... Yüzde 89

HDP... Yüzde 85,5

MHP... Yüzde 72,6

İYİ Parti... Yüzde 85,1

24 HAZİRAN BAZ ALINDI

24 Haziran Genel Seçimleri'ne göre hesaplanan ankette, AKP’li seçmenin sadece yüzde 19,8’i, MHP’li seçmenin de yüzde 17,7’si birden fazla maaşı onayladığı belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.