AKP'LİLERDEN SAZLI SÖZLÜ EĞİTİM

KULİS 19.12.2021 - 14:35, Güncelleme: 19.12.2021 - 14:35
 

AKP'LİLERDEN SAZLI SÖZLÜ EĞİTİM

Dövizin tavan yaptığı ekonomin dibe çöktüğü bu günlerde AKP Antalya İl Başkanlığı sazlı sözlü eğitim programı düzenledi. AKP'lilere coşturan Uğur Işılak'a ne kadar ödendiği merak konusu oldu

haberimizvar.net- Dolar ve Euro'nun rekor üstüne rekor kırdığı, iğneden ipliğe her şeye yüzde 300 zam geldiği, akaryakıt kuyruklarının oluştuğu bu günlerde AKP Antalya İl Başkanlığı hafta sonunu eğlenceli eğitimle geçirdi.  'Teşkilat Akademi-Antalya Eğitim Programı' adı atında yapılan etkinlikte Uğur Işılak sahne aldı. Işılak'a ne kadar ödeme yapıldığı ve ödemenin Türk lirası mı yoksa dolar üzerinden mi yapıldığı merak konusu olurken, AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Işılak'a teşekkür mahiyetinde bir hediye sundu.   DAHA ÖNCE 1 MİLYON 200 BİN LİRA ALDI! Eski AKP milletvekili, şarkıcı Uğur Işılak'ın, 2012 yılında Ramazan ayında sunduğu, 'Meram'a Geldim' adlı programdan 1 milyon 200 bin TL kazandığı ortaya çıktı. Uğur Işılak, Konya'nın Meram ilçesinde, AKP'li Meram Belediyesi tarafından düzenlenen 30 günlük Ramazan programı sunmuştu. Uğur Işılak'ın sunduğu Ramazan programı, şu an Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Danışmanı Yiğit Bulut'un o dönem genel yayın yönetmeni olduğu Kanal 24'te canlı olarak yayınlanmıştı.  AKP'li Meram Belediyesi'nin iştiraki olan Pelitaş şirketi tarafından Uğur Işılak'a, 6 yıl önce düzenlediği Ramazan programı için 1 milyon 200 bin TL ödedi.
Dövizin tavan yaptığı ekonomin dibe çöktüğü bu günlerde AKP Antalya İl Başkanlığı sazlı sözlü eğitim programı düzenledi. AKP'lilere coşturan Uğur Işılak'a ne kadar ödendiği merak konusu oldu

haberimizvar.net- Dolar ve Euro'nun rekor üstüne rekor kırdığı, iğneden ipliğe her şeye yüzde 300 zam geldiği, akaryakıt kuyruklarının oluştuğu bu günlerde AKP Antalya İl Başkanlığı hafta sonunu eğlenceli eğitimle geçirdi.  'Teşkilat Akademi-Antalya Eğitim Programı' adı atında yapılan etkinlikte Uğur Işılak sahne aldı. Işılak'a ne kadar ödeme yapıldığı ve ödemenin Türk lirası mı yoksa dolar üzerinden mi yapıldığı merak konusu olurken, AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Işılak'a teşekkür mahiyetinde bir hediye sundu.  

DAHA ÖNCE 1 MİLYON 200 BİN LİRA ALDI!

Eski AKP milletvekili, şarkıcı Uğur Işılak'ın, 2012 yılında Ramazan ayında sunduğu, 'Meram'a Geldim' adlı programdan 1 milyon 200 bin TL kazandığı ortaya çıktı. Uğur Işılak, Konya'nın Meram ilçesinde, AKP'li Meram Belediyesi tarafından düzenlenen 30 günlük Ramazan programı sunmuştu. Uğur Işılak'ın sunduğu Ramazan programı, şu an Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Danışmanı Yiğit Bulut'un o dönem genel yayın yönetmeni olduğu Kanal 24'te canlı olarak yayınlanmıştı.  AKP'li Meram Belediyesi'nin iştiraki olan Pelitaş şirketi tarafından Uğur Işılak'a, 6 yıl önce düzenlediği Ramazan programı için 1 milyon 200 bin TL ödedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.