Akrep-Cimbom maçının biletleri cep yakıyor

SPOR 03.10.2023 - 15:45, Güncelleme: 03.10.2023 - 15:45
 

Akrep-Cimbom maçının biletleri cep yakıyor

Antalyaspor'un bu hafta sonu evinde konuk edeceği Galatasaray maçının biletleri cep yakıyor. Detaylar haberde...

haberimizvar.net- Antalyaspor bu hafta sonu evinde Galatasaray’ı konuk edecek. Bilet fiyatları ise el yakıyor. 600 TL’den başlayan biletler 2 bin 625 TL’ye kadar yükseliyor. Son haftaların formda takımı Antalyaspor bu hafta sonu Galatasaray’ı ağırlayacak. 7 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da oynanacak olan karşılaşma öncesi bilet fiyatları belli oldu. Son iki haftada Samsunspor ve İstanbulspor galibiyetleri ile taraftarlarını mutlu eden kırmızı beyazlılar bu hafta sonu oynanacak olan karşılaşmada da taraftarlarının desteğini bekliyor. Bu akşam Manchester United ile Şampiyonlar Ligi’nde karşılaşacak olan Galatasaray’ı burada izlemek isteyen çok sayıda Galatasaray taraftarı da var. Bu nedenle yüksek fiyatına rağmen biletlerin kısa sürede bitmesi bekleniyor. BİLET FİYATLARI Galaksi Filo Batı Alt D Blok 2 bin 625 TL Galaksi Filo Batı Alt C-E Blok bin 875 TL Galaksi Filo Batı Alt A-B-F-G Blok bin 500 TL Galaksi Filo Batı Üst C-D Blok bin 312 TL Galaksi Filo Batı Üst A-B-F-G Blok bin 125 TL Corendon Doğu Alt C-D-E Blok bin 125 TL Corendon Doğu Alt A-B-F-G Blok 937,5 TL Corendon Doğu Üst C-D-E Blok 937,5 TL Corendon Doğu Üst A-B-F-G Blok 750 TL Nirvana Güney Alt (Tüm Bloklar) 600 TL Nirvana Güney Üst (Tüm Bloklar) 600 TL Kırbıyık Kuzey Alt (Tüm Bloklar) 600 TL Kırbıyık Kuzey Üst (Tüm Bloklar) 600 TL Misafir Trribün 780 TL Tüm biletler kadın, öğrenci ve engellilere yüzde 50 indirimli satılacak.
Antalyaspor'un bu hafta sonu evinde konuk edeceği Galatasaray maçının biletleri cep yakıyor. Detaylar haberde...

haberimizvar.net- Antalyaspor bu hafta sonu evinde Galatasaray’ı konuk edecek. Bilet fiyatları ise el yakıyor. 600 TL’den başlayan biletler 2 bin 625 TL’ye kadar yükseliyor.

Son haftaların formda takımı Antalyaspor bu hafta sonu Galatasaray’ı ağırlayacak. 7 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da oynanacak olan karşılaşma öncesi bilet fiyatları belli oldu. Son iki haftada Samsunspor ve İstanbulspor galibiyetleri ile taraftarlarını mutlu eden kırmızı beyazlılar bu hafta sonu oynanacak olan karşılaşmada da taraftarlarının desteğini bekliyor. Bu akşam Manchester United ile Şampiyonlar Ligi’nde karşılaşacak olan Galatasaray’ı burada izlemek isteyen çok sayıda Galatasaray taraftarı da var. Bu nedenle yüksek fiyatına rağmen biletlerin kısa sürede bitmesi bekleniyor.

BİLET FİYATLARI

Galaksi Filo Batı Alt D Blok 2 bin 625 TL

Galaksi Filo Batı Alt C-E Blok bin 875 TL

Galaksi Filo Batı Alt A-B-F-G Blok bin 500 TL

Galaksi Filo Batı Üst C-D Blok bin 312 TL

Galaksi Filo Batı Üst A-B-F-G Blok bin 125 TL

Corendon Doğu Alt C-D-E Blok bin 125 TL

Corendon Doğu Alt A-B-F-G Blok 937,5 TL

Corendon Doğu Üst C-D-E Blok 937,5 TL

Corendon Doğu Üst A-B-F-G Blok 750 TL

Nirvana Güney Alt (Tüm Bloklar) 600 TL

Nirvana Güney Üst (Tüm Bloklar) 600 TL

Kırbıyık Kuzey Alt (Tüm Bloklar) 600 TL

Kırbıyık Kuzey Üst (Tüm Bloklar) 600 TL

Misafir Trribün 780 TL

Tüm biletler kadın, öğrenci ve engellilere yüzde 50 indirimli satılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.