Akrep eli boş döndü

SPOR 21.10.2023 - 18:04, Güncelleme: 21.10.2023 - 18:04
 

Akrep eli boş döndü

Antalyaspor Trendyol Süper Ligi 9.'ncu hafta maçında deplasmanda Gaziantep Futbol Kulubü'ne 1-0 yenilerek, evine puansız döndü.

haberimizvar.net- Kalyon Stadyumu'nda oynanan maçı Gaziantep FK 1-0 kazandı. Ev sahibine 3 puanı getiren golü 71. dakikada Nicolas N'Koulou attı. Antalyaspor'un İsrailli iki futbolcusu Ramzi Safuri ve Sagiv Jehezkel, Filistin için saygı duruşu yapıldığı için maçta forma giymedi. Bu sonucun ardından Gaziantep FK puanını 9'a yükseltti. Antalyaspor ise 9 puanda kaldı.
Antalyaspor Trendyol Süper Ligi 9.'ncu hafta maçında deplasmanda Gaziantep Futbol Kulubü'ne 1-0 yenilerek, evine puansız döndü.

haberimizvar.net- Kalyon Stadyumu'nda oynanan maçı Gaziantep FK 1-0 kazandı. Ev sahibine 3 puanı getiren golü 71. dakikada Nicolas N'Koulou attı.

Antalyaspor'un İsrailli iki futbolcusu Ramzi Safuri ve Sagiv Jehezkel, Filistin için saygı duruşu yapıldığı için maçta forma giymedi.

Bu sonucun ardından Gaziantep FK puanını 9'a yükseltti. Antalyaspor ise 9 puanda kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.