Akseki Devlet Hastanesi yatırım planına girdi

SAĞLIK 01.03.2024 - 11:38, Güncelleme: 01.03.2024 - 11:38
 

Akseki Devlet Hastanesi yatırım planına girdi

35 yataklı yeni Akseki Devlet Hastanesi'nin yapımı için yatırım planı onaylandı.

haberimizvar.net- Yeni hastane, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan yatırım planı kapsamında Akseki ilçesine kazandırılacak. Toplam 35 yatak kapasitesine sahip olacak olan hastane, modern tıbbi donanımları ve uzman sağlık personeli ile bölge halkına etkin bir sağlık hizmeti sunmayı hedefliyor. Sağlık Bakanlığı'nın onay verdiği bu yatırım planıyla birlikte Akseki ilçesinde sağlık altyapısının güçlendirilmesi ve vatandaşların daha iyi sağlık hizmetlerine ulaşabilmesi amaçlanıyor.  
35 yataklı yeni Akseki Devlet Hastanesi'nin yapımı için yatırım planı onaylandı.

haberimizvar.net- Yeni hastane, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan yatırım planı kapsamında Akseki ilçesine kazandırılacak. Toplam 35 yatak kapasitesine sahip olacak olan hastane, modern tıbbi donanımları ve uzman sağlık personeli ile bölge halkına etkin bir sağlık hizmeti sunmayı hedefliyor.

Sağlık Bakanlığı'nın onay verdiği bu yatırım planıyla birlikte Akseki ilçesinde sağlık altyapısının güçlendirilmesi ve vatandaşların daha iyi sağlık hizmetlerine ulaşabilmesi amaçlanıyor.

  •  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.