Akseki'de TOKİ çalışmaları devam ediyor

YEREL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2023 - 16:57, Güncelleme: 24.11.2023 - 16:57
 

Akseki'de TOKİ çalışmaları devam ediyor

Akseki'de Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 2. Etap konutların inşaat çalışmalarına hızla devam ediliyor. 2. Etap çalışmalarının sonuna gelinirken Yarpuz Mahallesi'nde ise 3. Etap çalışmaları başladı.

haberimizvar.net- Edinilen bilgiye göre, Akseki’nin Boğaz Mahallesi'nde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından başlatılan çalışmaların yaklaşık yüzde 80 oranında tamamlandığı ve çalışmaların hızla devam ettiği bildirildi. Konutlar 12 bloktan oluşuyor. 90 adet 2+1, 36 adet 3+1 konut, 1 adet cami, 1 adet ticaret merkezinin tamamlanmak üzere olduğu ve ile altyapı ve çevre düzenlemesinin devam ettiği belirtildi. Yetkililer, konutların kura çekimlerinin geçtiğimiz günlerde yapıldığını ve hava şartlarına göre en kısa süre içerisinde teslim edeceğini söyledi. Akseki ilçesinde 2018 yılında TOKİ tarafından 26 bloktan oluşan 409 daire, cami, sosyal tesis ve ticaret merkezi inşa edilmişti.   3. ETAP YARPUZ MAHALLESİ'NDE BAŞLADI    Akseki ilçesinde 2. Etap çalışmalarının sonuna gelinirken, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının bir yeni projesi daha hayata geçirildi. Antalya ili Akseki ilçesi Yarpuz Mahallesi 3. Etap'ta 84 adet konut, 2 adet dükkanlı ticaret merkezi ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de ihale edilerek ilgili firma tarafından çalışmalara başlandığı, çalışmaların 400 takvim gününde tamamlanmasının planlandığı bildirildi. 
Akseki'de Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 2. Etap konutların inşaat çalışmalarına hızla devam ediliyor. 2. Etap çalışmalarının sonuna gelinirken Yarpuz Mahallesi'nde ise 3. Etap çalışmaları başladı.

haberimizvar.net- Edinilen bilgiye göre, Akseki’nin Boğaz Mahallesi'nde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından başlatılan çalışmaların yaklaşık yüzde 80 oranında tamamlandığı ve çalışmaların hızla devam ettiği bildirildi. Konutlar 12 bloktan oluşuyor. 90 adet 2+1, 36 adet 3+1 konut, 1 adet cami, 1 adet ticaret merkezinin tamamlanmak üzere olduğu ve ile altyapı ve çevre düzenlemesinin devam ettiği belirtildi. Yetkililer, konutların kura çekimlerinin geçtiğimiz günlerde yapıldığını ve hava şartlarına göre en kısa süre içerisinde teslim edeceğini söyledi. Akseki ilçesinde 2018 yılında TOKİ tarafından 26 bloktan oluşan 409 daire, cami, sosyal tesis ve ticaret merkezi inşa edilmişti. 

 3. ETAP YARPUZ MAHALLESİ'NDE BAŞLADI   

Akseki ilçesinde 2. Etap çalışmalarının sonuna gelinirken, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının bir yeni projesi daha hayata geçirildi. Antalya ili Akseki ilçesi Yarpuz Mahallesi 3. Etap'ta 84 adet konut, 2 adet dükkanlı ticaret merkezi ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de ihale edilerek ilgili firma tarafından çalışmalara başlandığı, çalışmaların 400 takvim gününde tamamlanmasının planlandığı bildirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.