Akşener, Antalya’yı konuştu

GÜNDEM 10.08.2022 - 14:06, Güncelleme: 10.08.2022 - 14:06
 

Akşener, Antalya’yı konuştu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'da partisinin Akdeniz Bölgesi il ve ilçe başkanları ile bir araya geldi. Antalya İl Başkanı Başaran ile ilçe başkanları toplantıda hazır bulundu.

haberimizvar.net- İYİ Parti, 2023'te yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimine yönelik hazırlıklarına devam ediyor. Bu kapsamda Genel Başkanı Meral Akşener'in de katılımıyla bölge istişare toplantıları düzenleyen İYİ Parti yönetimi, il ve ilçe başkanlarından bölgelerin sorunlarını dinleyerek, 2023 seçimleri öncesi politika oluşturuyor. ANTALYA TEŞKİLATI HAZIR Marmara Bölge toplantısının ardından dün  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'da bir otelde düzenlenen toplantıda partisinin Akdeniz bölgesi il ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda seçim hazırlıkları ve stratejisi konuşuldu. İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran Antalya’nın ilçe başkanları ile birlikte Akşener’e teşekkür etti.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'da partisinin Akdeniz Bölgesi il ve ilçe başkanları ile bir araya geldi. Antalya İl Başkanı Başaran ile ilçe başkanları toplantıda hazır bulundu.

haberimizvar.net- İYİ Parti, 2023'te yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimine yönelik hazırlıklarına devam ediyor. Bu kapsamda Genel Başkanı Meral Akşener'in de katılımıyla bölge istişare toplantıları düzenleyen İYİ Parti yönetimi, il ve ilçe başkanlarından bölgelerin sorunlarını dinleyerek, 2023 seçimleri öncesi politika oluşturuyor.

ANTALYA TEŞKİLATI HAZIR

Marmara Bölge toplantısının ardından dün  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'da bir otelde düzenlenen toplantıda partisinin Akdeniz bölgesi il ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda seçim hazırlıkları ve stratejisi konuşuldu. İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran Antalya’nın ilçe başkanları ile birlikte Akşener’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.