Akşener: Türkiye'deki hırsızlığı, yolsuzluğu bitireceğiz

SİYASET 29.04.2023 - 17:25, Güncelleme: 29.04.2023 - 17:25
 

Akşener: Türkiye'deki hırsızlığı, yolsuzluğu bitireceğiz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin çağrıda bulunarak, "Sizlerden İYİ Parti'ye ve Sayın Kılıçdaroğlu'na 1'er oy istiyorum. Bir oy Meral'e, bir oy da Kemal'e diyorum" dedi. Akşener, "Türkiye'deki hırsızlığı, yolsuzluğu bitireceğiz" ifadelerini kullandı.

 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Şanlıurfa'da seçim koordinasyon merkezi açılışında konuştu. "Türkiye'deki hırsızlığı, yolsuzluğu bitireceğiz" diyen Akşener, "Diyorlar ki, sosyal yardım bunlar gelirse bitecek. Hadi be oradan, sosyal devlet olmak görevdir. Mansur Yavaş Ankara'da aday oldu. Sosyal yardımların biteceğini söylediler. Mansur Bey elinde kolilerle yardım yapmak yerine, onlara kart verdi. Öğrencilere destek oldu. Kışın doğalgaz parasını ödedi vatandaşın. Daha fazla sosyal yardım yaptı. Kadınlarımıza sesleniyorum, ev kadınlarına verilen yardım parasının yaşını 60 yaşına çekeceğiz ve daha da rahat edeceksiniz" iifadelerini kullandı.   İktidara gelir gelmez 1 ay içinde 100 bin öğretmen atayacaklarını belirten Akşener, "Sizlerden İYİ Parti'ye ve Sayın Kılıçdaroğlu'na 1'er oy istiyorum. Bir oy Meral'e, bir oy da Kemal'e diyorum" dedi. İktidar cephesinin seçimlere yönelik söylemlerine tepki gösteren Akşener, "Gerçekten savaşa gitmiyoruz. Seçime gidiyoruz. Herkesi tartın, o tartının neticesinde kime inanıyorsanız oyunuzu ona verin" diye konuştu.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin çağrıda bulunarak, "Sizlerden İYİ Parti'ye ve Sayın Kılıçdaroğlu'na 1'er oy istiyorum. Bir oy Meral'e, bir oy da Kemal'e diyorum" dedi. Akşener, "Türkiye'deki hırsızlığı, yolsuzluğu bitireceğiz" ifadelerini kullandı.
 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Şanlıurfa'da seçim koordinasyon merkezi açılışında konuştu.

"Türkiye'deki hırsızlığı, yolsuzluğu bitireceğiz" diyen Akşener, "Diyorlar ki, sosyal yardım bunlar gelirse bitecek. Hadi be oradan, sosyal devlet olmak görevdir. Mansur Yavaş Ankara'da aday oldu. Sosyal yardımların biteceğini söylediler. Mansur Bey elinde kolilerle yardım yapmak yerine, onlara kart verdi. Öğrencilere destek oldu. Kışın doğalgaz parasını ödedi vatandaşın. Daha fazla sosyal yardım yaptı. Kadınlarımıza sesleniyorum, ev kadınlarına verilen yardım parasının yaşını 60 yaşına çekeceğiz ve daha da rahat edeceksiniz" iifadelerini kullandı.

 

İktidara gelir gelmez 1 ay içinde 100 bin öğretmen atayacaklarını belirten Akşener, "Sizlerden İYİ Parti'ye ve Sayın Kılıçdaroğlu'na 1'er oy istiyorum. Bir oy Meral'e, bir oy da Kemal'e diyorum" dedi.

İktidar cephesinin seçimlere yönelik söylemlerine tepki gösteren Akşener, "Gerçekten savaşa gitmiyoruz. Seçime gidiyoruz. Herkesi tartın, o tartının neticesinde kime inanıyorsanız oyunuzu ona verin" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.