Akşener'den de beter!

SİYASET 25.03.2024 - 11:29, Güncelleme: 25.03.2024 - 11:36
 

Akşener'den de beter!

Seçime sadece 5 gün kaldı. 31 Mart Pazar günü Antalya'da nefes nefese bir yarış olacak. Cumhur İttifakı'nın iki büyük ortağı AK Parti ve MHP'li belediye başkan adayları değinmemek için özen gösterse de Antalyalı seçmen tercihini iki önemli konuda yapacak.

Birincisi Atatürk sevgisi ve ilkeleri, Cumhuriyet'e sonuna kadar bağlılık, diğeri ise elbette hayat pahalılığı, enflasyon, mutfak yangını. Ufak tefek tartışmalar, afiş ve pankart yırtmalar dışında, bugünden sonra sürpriz olmazsa, yerel seçim kampanyası olumlu, ılımlı ve saygılı bir ortamda geçti. 31 Mart yerel seçimleri öncesinde kuşkusuz en çok dikkati çeken, en çok tepkiye neden olan siyasetçi ise muhalefete muhalefet yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener oldu. Akşener, birkaç ay öncesine kadar can ciğer kuzu sarması olduğu CHP başta olma üzere muhalefet patilerine ve adaylarına dediğini bırakmadı. İYİ Partililer bile genel başkanlarının tavrından rahatsızlık duydular. Antalya'da özellikle İYİ Parti Muratpaşa Örgütü ve belediye başkan adayı Turgut Bucak olmak üzere yüzlerce kişi partilerinden kaçıp, CHP saflarına katıldılar. Muhalefet partisi lideri Akşener'in ne yapmak isteğini en yakınındaki isimler bile anlayabilmiş değil. Görünen o ki 1 Nisan sabahı Akşener'i ve İYİ Parti'yi sarsacak gelişmeler olacak. AKŞENER'DEN DE BETERİ VAR! İYİ Parti Lideri Meral Akşener, muhalefete muhalefet yapmakla yeni bir siyasi anlayışın öncüsü oldu ama CHP Antalya Örgütü'nde daha da beteri yaşandı, yaşanmaya devam ediyor. Akıl alır gibi değil. CHP'li kimi Konyaaltı Belediye başkan adayları olmak üzere, her daim parti içi muhalefet yapmayı maharet sayanlar, Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan'a saldırdılar, karaladılar, iftira attılar, özelini bile girdiler. Sözde CHP'lilerin Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan'a muhalefetinin onda birini bile AK Partili, MHP'li, İYİ Partili ya da diğer muhalefet partilerinin adayları ve sözcüleri bile yapmadı. Kendilerini 'Derin CHP'li' olarak yorumlayan kişiler, topla, tüfekle, aç-kapat internet gazeteleri ile buram buram hakaret ve tehdit kokan afiş ve pankartları ile CHP Konyaaltı'nda seçimi kaybetsin diye güç birliği yaptılar. 'Bizden sonrası tufan' düşüncesinde olan malum grup, çantada keklik gördükleri Konyaaltı Belediye Başkanlığı'na aday gösterilmeyince partilerine, yani CHP'ye Cem Kotan'ın kişiliğinde resmen savaş açtılar.Bir CHP'li partisinin adayına 'terörist' der mi? Bir CHP'li partisinin belediye başkan adayını kötüler mi? Karalar mı? Yani Akşener'den de beter muhalefet yaptılar, yapmaya devam ediyorlar. Endişem şudur ki kontrolünü tamamen kaybetmiş görünen CHP düşmanı CHP'liler 31 Mart günü sandıkları da karıştırma cüretini gösterecekler. Elbette akli selim partililer bu tür çabaları prim vermeyecek ama eskilerin dediği gibi sinek küçük ama mide bulandırıyor. Şimdi sormak lazım. Çok anormal, çok büyük sürpriz olmazsa CHP Konyaaltı Belediye Başkanlığı'nı Cem Kotan'la kazanınca ne yapacak bu arkadaşlar? Susup köşelerine mi çekilecekler, yoksa atışa devam mı edecekler? Bekleyip göreceğiz.
Seçime sadece 5 gün kaldı. 31 Mart Pazar günü Antalya'da nefes nefese bir yarış olacak. Cumhur İttifakı'nın iki büyük ortağı AK Parti ve MHP'li belediye başkan adayları değinmemek için özen gösterse de Antalyalı seçmen tercihini iki önemli konuda yapacak.

Birincisi Atatürk sevgisi ve ilkeleri, Cumhuriyet'e sonuna kadar bağlılık, diğeri ise elbette hayat pahalılığı, enflasyon, mutfak yangını. Ufak tefek tartışmalar, afiş ve pankart yırtmalar dışında, bugünden sonra sürpriz olmazsa, yerel seçim kampanyası olumlu, ılımlı ve saygılı bir ortamda geçti. 31 Mart yerel seçimleri öncesinde kuşkusuz en çok dikkati çeken, en çok tepkiye neden olan siyasetçi ise muhalefete muhalefet yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener oldu.

Akşener, birkaç ay öncesine kadar can ciğer kuzu sarması olduğu CHP başta olma üzere muhalefet patilerine ve adaylarına dediğini bırakmadı. İYİ Partililer bile genel başkanlarının tavrından rahatsızlık duydular. Antalya'da özellikle İYİ Parti Muratpaşa Örgütü ve belediye başkan adayı Turgut Bucak olmak üzere yüzlerce kişi partilerinden kaçıp, CHP saflarına katıldılar. Muhalefet partisi lideri Akşener'in ne yapmak isteğini en yakınındaki isimler bile anlayabilmiş değil. Görünen o ki 1 Nisan sabahı Akşener'i ve İYİ Parti'yi sarsacak gelişmeler olacak.

AKŞENER'DEN DE BETERİ VAR!

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, muhalefete muhalefet yapmakla yeni bir siyasi anlayışın öncüsü oldu ama CHP Antalya Örgütü'nde daha da beteri yaşandı, yaşanmaya devam ediyor. Akıl alır gibi değil. CHP'li kimi Konyaaltı Belediye başkan adayları olmak üzere, her daim parti içi muhalefet yapmayı maharet sayanlar, Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan'a saldırdılar, karaladılar, iftira attılar, özelini bile girdiler. Sözde CHP'lilerin Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan'a muhalefetinin onda birini bile AK Partili, MHP'li, İYİ Partili ya da diğer muhalefet partilerinin adayları ve sözcüleri bile yapmadı.

Kendilerini 'Derin CHP'li' olarak yorumlayan kişiler, topla, tüfekle, aç-kapat internet gazeteleri ile buram buram hakaret ve tehdit kokan afiş ve pankartları ile CHP Konyaaltı'nda seçimi kaybetsin diye güç birliği yaptılar. 'Bizden sonrası tufan' düşüncesinde olan malum grup, çantada keklik gördükleri Konyaaltı Belediye Başkanlığı'na aday gösterilmeyince partilerine, yani CHP'ye Cem Kotan'ın kişiliğinde resmen savaş açtılar.Bir CHP'li partisinin adayına 'terörist' der mi? Bir CHP'li partisinin belediye başkan adayını kötüler mi? Karalar mı? Yani Akşener'den de beter muhalefet yaptılar, yapmaya devam ediyorlar.

Endişem şudur ki kontrolünü tamamen kaybetmiş görünen CHP düşmanı CHP'liler 31 Mart günü sandıkları da karıştırma cüretini gösterecekler. Elbette akli selim partililer bu tür çabaları prim vermeyecek ama eskilerin dediği gibi sinek küçük ama mide bulandırıyor. Şimdi sormak lazım. Çok anormal, çok büyük sürpriz olmazsa CHP Konyaaltı Belediye Başkanlığı'nı Cem Kotan'la kazanınca ne yapacak bu arkadaşlar? Susup köşelerine mi çekilecekler, yoksa atışa devam mı edecekler? Bekleyip göreceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.