Akşener’den ‘geçmiş olsun’ mesajı

GÜNDEM 30.07.2021 - 14:10, Güncelleme: 30.07.2021 - 14:10
 

Akşener’den ‘geçmiş olsun’ mesajı

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Manavgat’ta çıkan yangınlar için sosyal medya hesabından geçmiş olsun dileğinde bulundu.

haberimizvar.net- Meral Akşener, geçmiş olsun dileğinde bulunduğu mesajında yangının en kısa sürede kontrol altına alınmasını temenni ettiğini dile getirdi. Akşener, “Manavgat'ta çıkan ve yerleşim yerlerine de sıçrayan orman yangınından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyor, yangının en kısa sürede kontrol altına alınmasını ve can kaybı yaşanmamasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı. PROGRAMINI İPTAL ETTİ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Memleket Gezileri kapsamında bugün ziyaret edeceği Bartın programını yaşanan yangın felaketlerinden dolayı iptal etti. İYİ Parti lideri Meral Akşener, Türkiye’nin dört bir yanında çıkan yangının ardından yurt gezisi programını iptal etti.
İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Manavgat’ta çıkan yangınlar için sosyal medya hesabından geçmiş olsun dileğinde bulundu.

haberimizvar.net- Meral Akşener, geçmiş olsun dileğinde bulunduğu mesajında yangının en kısa sürede kontrol altına alınmasını temenni ettiğini dile getirdi. Akşener, “Manavgat'ta çıkan ve yerleşim yerlerine de sıçrayan orman yangınından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyor, yangının en kısa sürede kontrol altına alınmasını ve can kaybı yaşanmamasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

PROGRAMINI İPTAL ETTİ
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Memleket Gezileri kapsamında bugün ziyaret edeceği Bartın programını yaşanan yangın felaketlerinden dolayı iptal etti. İYİ Parti lideri Meral Akşener, Türkiye’nin dört bir yanında çıkan yangının ardından yurt gezisi programını iptal etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.