Akşener’den kahramanlar paylaşımı

GÜNDEM 31.07.2021 - 16:28, Güncelleme: 31.07.2021 - 16:28
 

Akşener’den kahramanlar paylaşımı

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Manavgat’ta yangına müdahale ederken hayatını kaybeden yangın işçileri için baş sağlığı diledi.

haberimizvar.net-   Türkiye’de 3 gün içinde çıkan 98 yangından 11’i için söndürme çalışmaları devam ederken, Manavgat’ta yangına müdahale etmeye çalışan 2 işçi ise hayatını kaybetti. Yanan kilometrelerce dönümlük ağaç, telef olan binlerce hayvanın ardından gelen 2 şehit haberi de Türkiye’yi yasa boğdu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de hayatını kaybeden yangın işçileri için Twitter hesabından baş sağlığı mesajı paylaştı. Yangınların ardından programlarını iptal eden Akşener, mesajında, “Manavgat'ta orman yangınına müdahale ederken hayatını kaybeden kahramanlarımıza Yüce Allah'tan rahmet, yaralanan yangın işçilerimize acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin ruhu şad, mekânı cennet olsun. Milletimizin başı sağ olsun.” ifadelerine yer verdi.
İYİ Parti lideri Meral Akşener, Manavgat’ta yangına müdahale ederken hayatını kaybeden yangın işçileri için baş sağlığı diledi.

haberimizvar.net-   Türkiye’de 3 gün içinde çıkan 98 yangından 11’i için söndürme çalışmaları devam ederken, Manavgat’ta yangına müdahale etmeye çalışan 2 işçi ise hayatını kaybetti.

Yanan kilometrelerce dönümlük ağaç, telef olan binlerce hayvanın ardından gelen 2 şehit haberi de Türkiye’yi yasa boğdu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de hayatını kaybeden yangın işçileri için Twitter hesabından baş sağlığı mesajı paylaştı.

Yangınların ardından programlarını iptal eden Akşener, mesajında, “Manavgat'ta orman yangınına müdahale ederken hayatını kaybeden kahramanlarımıza Yüce Allah'tan rahmet, yaralanan yangın işçilerimize acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin ruhu şad, mekânı cennet olsun. Milletimizin başı sağ olsun.” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.