Akşener'e le görüştü

SİYASET 21.12.2023 - 11:33, Güncelleme: 21.12.2023 - 11:33
 

Akşener'e le görüştü

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, peş peşi istifalar nedeniyle sıkıntılı süreç yaşayan Genel Başkan Meral Akşener'i makamında ziyaret etti.

haberimizvar.net- İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, Ankara'da CHP Genel Başkanı Meral Akşener'le görüştü. Karacan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sayın genel başkanımız Meral Akşener'i makamından ziyaret ederek, hür ve müstakil İYİ Partimizi daha İYİ günlere taşımak için yürüttüğümüz bu kutlu yolda, genel başkanımızın talimatları doğrultusunda emin adımlarla yürüyoruz" ifadelerini kullandı.
İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, peş peşi istifalar nedeniyle sıkıntılı süreç yaşayan Genel Başkan Meral Akşener'i makamında ziyaret etti.

haberimizvar.net-  İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, Ankara'da CHP Genel Başkanı Meral Akşener'le görüştü. Karacan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sayın genel başkanımız Meral Akşener'i makamından ziyaret ederek, hür ve müstakil İYİ Partimizi daha İYİ günlere taşımak için yürüttüğümüz bu kutlu yolda, genel başkanımızın talimatları doğrultusunda emin adımlarla yürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.