Akşener’in Antalya aday listesinde kimler var?

KULİS 31.08.2023 - 00:20, Güncelleme: 31.08.2023 - 00:20
 

Akşener’in Antalya aday listesinde kimler var?

İYİ Parti tek başına yerel seçimlere girecek şekilde aday listelerini değerlendirmeye başladı. İşte Antalya Büyükşehir Belediyesi ve 19 ilçe için İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in değerlendirmeye aldığı isimler…

haberimizvar.net- İYİ Parti, belli şehirlerde ittifak yapmayı planlarken tek başına seçime girecek şekilde de hazırlık yapıyor. Her türlü alternatif düşünülerek il teşkilatlarında belediye başkan aday adayı listeleri oluşturuluyor. İYİ Parti, değerlendirmeye alacağı isimlerle ilgili kamuoyu yoklamaları yapacak, son kararı ise Genel Başkan Meral Akşener verecek. Antalya Büyükşehir başta olmak üzere 19 ilçe belediye başkan aday adayı için Akşener’in önünde duran listede şu isimler yer alıyor:   BÜYÜKŞEHİR: Nizamettin Sağır, Hasan Subaşı, Nesrin Ünal ve Feridun Bahşi. MURATPAŞA: Ayşen Kurt. KEPEZ: İrfan Yılmaz, Şükrüye Karaben, Ali Adnan Kaya ve Emrah Yıldırımlar. KONYAALTI: Meryem Gökay Balkıç. DÖŞEMEALTI: Emre Afacan, Zafer Yörük. ALANYA: Hacı Mevlüt Zavlak, Abdullah Sönmez ve Mehmet Şahin. SERİK: Mehmet Habalı, Yusuf Mecek, Ergüven Yılmaz ve Yunus Bankoğlu. GAZİPAŞA: Mehmet Yüksel, Nazmiye Gül Özgörü MANAVGAT: Hüseyin Ergen, Hatice Avcı. KEMER: Mustafa Gül, Yusuf Uras ve Ahmet Can. KORKUTELİ: Sadık Önal, Hasan Can Caran, Cemal Tınkaz, Celal Koç ve Hüseyin Çil. ELMALI: Halil Öztürk, Mehmet Çetin. FİNİKE: İsmet Çetin, Ertürk Yazar. DEMRE: Hüseyin Şahin, Ahmet Gümrükçü. KUMLUCA: Kerem Kaya Turan, Ali Okur ve Bekir Bircan. GÜNDOĞMUŞ: Bilal Arslan, Feyzullah Gömeç. KAŞ: Ahmet Aydın, Şükrü Koçak ve Erol Demirhan. AKSEKİ: Nail Kartal, Kemal Başgör. AKSU: Gökhan Kaplan, Deniz Karataş, Ramazan Özen ve Nevzat Akçay. İBRADI: Serkan Küçükkuru, Özcan Balcı.  
İYİ Parti tek başına yerel seçimlere girecek şekilde aday listelerini değerlendirmeye başladı. İşte Antalya Büyükşehir Belediyesi ve 19 ilçe için İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in değerlendirmeye aldığı isimler…

haberimizvar.net- İYİ Parti, belli şehirlerde ittifak yapmayı planlarken tek başına seçime girecek şekilde de hazırlık yapıyor. Her türlü alternatif düşünülerek il teşkilatlarında belediye başkan aday adayı listeleri oluşturuluyor.

İYİ Parti, değerlendirmeye alacağı isimlerle ilgili kamuoyu yoklamaları yapacak, son kararı ise Genel Başkan Meral Akşener verecek. Antalya Büyükşehir başta olmak üzere 19 ilçe belediye başkan aday adayı için Akşener’in önünde duran listede şu isimler yer alıyor:

 

BÜYÜKŞEHİR: Nizamettin Sağır, Hasan Subaşı, Nesrin Ünal ve Feridun Bahşi.

MURATPAŞA: Ayşen Kurt.

KEPEZ: İrfan Yılmaz, Şükrüye Karaben, Ali Adnan Kaya ve Emrah Yıldırımlar.

KONYAALTI: Meryem Gökay Balkıç.

DÖŞEMEALTI: Emre Afacan, Zafer Yörük.

ALANYA: Hacı Mevlüt Zavlak, Abdullah Sönmez ve Mehmet Şahin.

SERİK: Mehmet Habalı, Yusuf Mecek, Ergüven Yılmaz ve Yunus Bankoğlu.

GAZİPAŞA: Mehmet Yüksel, Nazmiye Gül Özgörü

MANAVGAT: Hüseyin Ergen, Hatice Avcı.

KEMER: Mustafa Gül, Yusuf Uras ve Ahmet Can.

KORKUTELİ: Sadık Önal, Hasan Can Caran, Cemal Tınkaz, Celal Koç ve Hüseyin Çil.

ELMALI: Halil Öztürk, Mehmet Çetin.

FİNİKE: İsmet Çetin, Ertürk Yazar.

DEMRE: Hüseyin Şahin, Ahmet Gümrükçü.

KUMLUCA: Kerem Kaya Turan, Ali Okur ve Bekir Bircan.

GÜNDOĞMUŞ: Bilal Arslan, Feyzullah Gömeç.

KAŞ: Ahmet Aydın, Şükrü Koçak ve Erol Demirhan.

AKSEKİ: Nail Kartal, Kemal Başgör.

AKSU: Gökhan Kaplan, Deniz Karataş, Ramazan Özen ve Nevzat Akçay.

İBRADI: Serkan Küçükkuru, Özcan Balcı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.