Akşener'in koruması pozitif: Törene katılmayacak

GÜNDEM 15.07.2020 - 12:14, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Akşener'in koruması pozitif: Törene katılmayacak

Meral Akşener'in korumasının korona virüsü testi pozitif çıktı. Akşener bugün düzenlenecek 15 Temmuz anma törenlerine katılmayacak.

haberimizvar.net-  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün Meclis’te yapılacak 15 Temmuz anma törenine koruma ekibindeki bir polis memurunun Covid-19 testi pozitif çıktığı için katılmayacak.  İYİ Parti’den yapılan açıklamada, “15 Temmuz hain darbe girişiminin dördüncü yıldönümü münasebetiyle, millet iradesinin tecelligahı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlenecek olan anma programına, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in de katılacağını kamuoyuna duyurmuştuk. Ancak, Sayın Genel Başkanımızın koruma ekibinden bir polis memurunun Covid-19 testi pozitif çıkmıştır. Her ne kadar sayın Genel Başkanımıza yapılan test ‘negatif’ çıkmışsa da, yapılan değerlendirmeler sonrası, törene katılanları riske atmamak için, törene katılmama kararı alınmıştır” denildi. (DUVAR)
Meral Akşener'in korumasının korona virüsü testi pozitif çıktı. Akşener bugün düzenlenecek 15 Temmuz anma törenlerine katılmayacak.

haberimizvar.net-  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün Meclis’te yapılacak 15 Temmuz anma törenine koruma ekibindeki bir polis memurunun Covid-19 testi pozitif çıktığı için katılmayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.