Akşener’le bugün buluştu! Görüşmede yanında kimler vardı?

KULİS 28.10.2022 - 12:14, Güncelleme: 28.10.2022 - 12:14
 

Akşener’le bugün buluştu! Görüşmede yanında kimler vardı?

Antalya’nın Demre İlçesi’nde dün gece kalan İYİ Parti Lideri Akşener, kaldığı otelde bu sabah kimlerle buluştu? Ne konuştu? İşte Antalya siyasetini hareketlendiren siyasi kulis haberi…

haberimizvar.net- Antalya’nın Demre İlçesi’nde programlara katılmak üzere dün Ankara’dan gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geceyi Andriake Beach Club Hotel’de geçirdi. Akşener’in ilçede karşılayanlar arasında CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Hacıarifoğlu’nda olması dikkat çekmişti. BULUŞMADA KİMLER VAR? Bu sabah kahvaltıdan sonra kaldığı otelde İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, ANSİAD Onursal Başkanı iş insanı Abdullah Erdoğan ve CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Hacıarifoğlu ile bir araya gelen Akşener, bir saat görüşme yaptı. İL BAŞKANLIĞI KONUŞULDU Partisinin kongre sürecine girmesi ve Mehmet Başaran’ın milletvekili adayı olacağından dolayı Antalya İl Başkanı arayışında olan Akşener’e bu görüşmede isim önerisinde bulunuldu. Başaran’ın yerine il başkanı olması için adı geçen isim Mehmet Hacıarifoğlu ile tanışan Akşener, Abdullah Erdoğan’dan da destek sözü aldı. Tek adaylı gidilecek İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı kongresinde Hacıarifoğlu’nun Başaran’ın yerine geçebilecek tek isim olarak değerlendirildiği bu nedenle dün Demre’de Akşener’i karşılamaya geldiği gelen bilgiler arasında yerini aldı.
Antalya’nın Demre İlçesi’nde dün gece kalan İYİ Parti Lideri Akşener, kaldığı otelde bu sabah kimlerle buluştu? Ne konuştu? İşte Antalya siyasetini hareketlendiren siyasi kulis haberi…

haberimizvar.net- Antalya’nın Demre İlçesi’nde programlara katılmak üzere dün Ankara’dan gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geceyi Andriake Beach Club Hotel’de geçirdi. Akşener’in ilçede karşılayanlar arasında CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Hacıarifoğlu’nda olması dikkat çekmişti.

BULUŞMADA KİMLER VAR?

Bu sabah kahvaltıdan sonra kaldığı otelde İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, ANSİAD Onursal Başkanı iş insanı Abdullah Erdoğan ve CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Hacıarifoğlu ile bir araya gelen Akşener, bir saat görüşme yaptı.

İL BAŞKANLIĞI KONUŞULDU

Partisinin kongre sürecine girmesi ve Mehmet Başaran’ın milletvekili adayı olacağından dolayı Antalya İl Başkanı arayışında olan Akşener’e bu görüşmede isim önerisinde bulunuldu. Başaran’ın yerine il başkanı olması için adı geçen isim Mehmet Hacıarifoğlu ile tanışan Akşener, Abdullah Erdoğan’dan da destek sözü aldı. Tek adaylı gidilecek İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı kongresinde Hacıarifoğlu’nun Başaran’ın yerine geçebilecek tek isim olarak değerlendirildiği bu nedenle dün Demre’de Akşener’i karşılamaya geldiği gelen bilgiler arasında yerini aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.