Aksu Belediyesi'nde skandal pazarlık

GÜNDEM 02.02.2024 - 14:37, Güncelleme: 02.02.2024 - 14:37
 

Aksu Belediyesi'nde skandal pazarlık

AK Partili Halil Şahin'in başkan olduğu Aksu Belediyesi'nde yeni bir skandal patladı. Dükkanının yıkılmasını istemeyen yabancı uyruklu kadına ahlaksız teklifte bulunan Yapı Kontrol Müdürü N.A.'nın belediye ile ilişkisinin kesildiği açıklandı.

haberimizvar.net- Skandallarıyla bilinen ve başkanlık koltuğunda Ak Partili Halil Şahin'in oturduğu Aksu Belediyesi'nde bu kez de ahlaksız teklif skandalı patladı. İddialara göre Yapı Kontrol Müdürü N.A., belediye binasına gelerek, dükkanının yıkılmasını istemeyen yabancı uyruklu kadına cinsel ilişki teklif etti. Skandalın patlak vermesinden sonra Aksu Belediyesi ile ilişkisinin kesildiği belirtilen N.A.'nın ahlaksız teklif ettiği anları ortaya çıkaran ve cep telefonu ile çekildiği anlaşılan video sosyal medyanın gündemine oturdu. Görüntülerde ahlaksız teklif karşısında yabancı kadının 'Siz para değil, başka bir şey istiyorsun' sözlerinin N.A. tarafından onaylandığı da yer alıyor. Aksu Belediyesi, bir açıklama yaparak yabancı uyruklu kadına ahlaksız teklifte bulunan Yapı Kontrol Müdürü'nün belediye ile ilişkisinin kesildiği belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Son günlerde bir belediye personelimiz ile ilgili birtakım iddialar ortaya atılmaktadır. Söz konusu personelin belediyemizle ilişiği kesilmiştir. Kamuoyuna duyurulur."
AK Partili Halil Şahin'in başkan olduğu Aksu Belediyesi'nde yeni bir skandal patladı. Dükkanının yıkılmasını istemeyen yabancı uyruklu kadına ahlaksız teklifte bulunan Yapı Kontrol Müdürü N.A.'nın belediye ile ilişkisinin kesildiği açıklandı.

haberimizvar.net- Skandallarıyla bilinen ve başkanlık koltuğunda Ak Partili Halil Şahin'in oturduğu Aksu Belediyesi'nde bu kez de ahlaksız teklif skandalı patladı. İddialara göre Yapı Kontrol Müdürü N.A., belediye binasına gelerek, dükkanının yıkılmasını istemeyen yabancı uyruklu kadına cinsel ilişki teklif etti. Skandalın patlak vermesinden sonra Aksu Belediyesi ile ilişkisinin kesildiği belirtilen N.A.'nın ahlaksız teklif ettiği anları ortaya çıkaran ve cep telefonu ile çekildiği anlaşılan video sosyal medyanın gündemine oturdu.

Görüntülerde ahlaksız teklif karşısında yabancı kadının 'Siz para değil, başka bir şey istiyorsun' sözlerinin N.A. tarafından onaylandığı da yer alıyor. Aksu Belediyesi, bir açıklama yaparak yabancı uyruklu kadına ahlaksız teklifte bulunan Yapı Kontrol Müdürü'nün belediye ile ilişkisinin kesildiği belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Son günlerde bir belediye personelimiz ile ilgili birtakım iddialar ortaya atılmaktadır. Söz konusu personelin belediyemizle ilişiği kesilmiştir. Kamuoyuna duyurulur."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.