Aksu ve Demre'de uyuşturucu operasyonu

ASAYİŞ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.12.2023 - 15:25, Güncelleme: 15.12.2023 - 15:25
 

Aksu ve Demre'de uyuşturucu operasyonu

Antalya Jandarma Komutanlığı'na bağlı Aksu ve Demre İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonlarda sentetik uyuşturucu ve esrar ele geçirildi.

haberimizvar.net- Antalya ve Demre Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda Antalya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Aksu ve Demre İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma yapıldı. Şüpheliler G.C., Ö.A.D. ve N.Ö.'nün ikamet adreslerinde yapılan aramada 500 gram metamfetamin, 20 bin kullanımlık bonzai/sentetik cannabinoid uyuşturucu maddesi, 44 kök kenevir bitkisi, 400 gram kubar esrar, muhtelif miktarlarda uyuşturucu hap ve kenevir tohumu, 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve av tüfeği ele geçirildi. Şüpheli 3 kişi gözaltına alınırken, adli soruşturma başlatıldı.
Antalya Jandarma Komutanlığı'na bağlı Aksu ve Demre İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonlarda sentetik uyuşturucu ve esrar ele geçirildi.

haberimizvar.net-  Antalya ve Demre Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda Antalya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Aksu ve Demre İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma yapıldı. Şüpheliler G.C., Ö.A.D. ve N.Ö.'nün ikamet adreslerinde yapılan aramada 500 gram metamfetamin, 20 bin kullanımlık bonzai/sentetik cannabinoid uyuşturucu maddesi, 44 kök kenevir bitkisi, 400 gram kubar esrar, muhtelif miktarlarda uyuşturucu hap ve kenevir tohumu, 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve av tüfeği ele geçirildi. Şüpheli 3 kişi gözaltına alınırken, adli soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.