Aksu'da kartlar yeniden karıldı

SİYASET 15.02.2024 - 16:31, Güncelleme: 15.02.2024 - 16:31
 

Aksu'da kartlar yeniden karıldı

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in aday gösterilmemesinin ardından CHP adayı İsa Yıldırım’ın ziyaretine giderek birlikte poz vermeleri kafaları karıştırdı.

haberimizvar.net- Geçtiğimiz günlerde Antalya’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in yerine Aksu adayı olarak eski ilçe başkanı Durmuş Kaan Şahin’i aday göstermişti. İki dönemdir bu görevi yürüten Şahin’in aday gösterilmemesine hayli içerlendiği biliniyor. Başkan Şahin’in aday gösterilmemesinin ardından Cumhur ittifakından oluşan bir heyet Başkan Şahin’i ziyaret etti. Heyette AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse ve Kemal Çelik ile Ak Parti İl Başkanı Ali Çetin, Aksu İlçe Başkanı Çağatay Çalışır, MHP İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün ve AK Parti adayı Durmuş Kaan Şahin yer aldı. Burada Başkan Şahin ile aday Şahin’in arası bulunmaya çalışıldı. Fakat bu ziyaretten kısa bir süre sonra Şahin kafaları karıştıran bir başka konuğu ağırladı. İki dönemdir karşısına aday olarak çıkan ve büyük rekabete giriştikleri İsa Yıldırım Başkan Şahin’i makamında ziyaret etti. Aksu’da Şahin’in özellikle ikili ilişkilerinden kaynaklanan belli bir potansiyelinin olduğu biliniyor.  Bu nedenle de seçimlerde Şahin’in tavrı önem kazanıyor. Bu fotoğrafın çekilerek yayınlanması, “Başkan Halil Şahin İsa Yıldırım’a destek verebilir” dedikodularını da beraberinde getirdi. Şahin’in yakın çevresine Durmuş Kaan Şahin’in önceki seçimlerde kendisine yeteri kadar destek olmamasından yakındı. Şahin’in seçim çalışmalarındaki tavrı ise önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak.   (Antalya Gündem)    
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in aday gösterilmemesinin ardından CHP adayı İsa Yıldırım’ın ziyaretine giderek birlikte poz vermeleri kafaları karıştırdı.

haberimizvar.net- Geçtiğimiz günlerde Antalya’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in yerine Aksu adayı olarak eski ilçe başkanı Durmuş Kaan Şahin’i aday göstermişti. İki dönemdir bu görevi yürüten Şahin’in aday gösterilmemesine hayli içerlendiği biliniyor.

Başkan Şahin’in aday gösterilmemesinin ardından Cumhur ittifakından oluşan bir heyet Başkan Şahin’i ziyaret etti. Heyette AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse ve Kemal Çelik ile Ak Parti İl Başkanı Ali Çetin, Aksu İlçe Başkanı Çağatay Çalışır, MHP İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün ve AK Parti adayı Durmuş Kaan Şahin yer aldı. Burada Başkan Şahin ile aday Şahin’in arası bulunmaya çalışıldı. Fakat bu ziyaretten kısa bir süre sonra Şahin kafaları karıştıran bir başka konuğu ağırladı. İki dönemdir karşısına aday olarak çıkan ve büyük rekabete giriştikleri İsa Yıldırım Başkan Şahin’i makamında ziyaret etti.

Aksu’da Şahin’in özellikle ikili ilişkilerinden kaynaklanan belli bir potansiyelinin olduğu biliniyor.  Bu nedenle de seçimlerde Şahin’in tavrı önem kazanıyor. Bu fotoğrafın çekilerek yayınlanması, “Başkan Halil Şahin İsa Yıldırım’a destek verebilir” dedikodularını da beraberinde getirdi.

Şahin’in yakın çevresine Durmuş Kaan Şahin’in önceki seçimlerde kendisine yeteri kadar destek olmamasından yakındı. Şahin’in seçim çalışmalarındaki tavrı ise önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak.

 

(Antalya Gündem)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.