Aksu'da kaza 2 kuzen hayatını kaybetti

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 06.11.2023 - 17:41, Güncelleme: 06.11.2023 - 17:44
 

Aksu'da kaza 2 kuzen hayatını kaybetti

Aksu'da otomobillerinin kamyonetle çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 18 ve 22 yaşlarındaki 2 kuzen Seyfettin ve Murat Temirtaş hayatlarını kaybetti, 18 yaşındaki Hilmi Partal ağır yaralandı..

haberimizvar.net- Aksu'da meydana gelen trafik kazasında düğünden dönen 18 ve 22 yaşlarındaki 2 kuzen Murat ve Seyfettin Temirtaş otomobillerinin kamyonla çarpışması sonucu hayatlarını kaybetti. Otomobilde bulunan diğer yolcu 18 yaşındaki Hilmi Partal ise ağır yaralandı. Edinilen bilgilere göre 22 yaşındaki Murat Temirtaş'ın kullandığı 07 BKY 384 plakalı otomobil dün gece geç saatlerde Isparta-Antalya karayolunda A.Ç.nin yönetimindeki 07 NJP 88 plakalı kamyonla çarpıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri otomobil sürücüsü 22 yaşındaki Murat Temirtaş ile 18 yaşındaki kuzeni Seyfettin Temirtaş'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada ağır yaralanan 18 yaşındaki Hilmi Partal ise hastaneye kaldırıldı. 2 kuzenin cenazeleri Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken,, kaza yerine gelen gençlerin yakınları gözyaşı döktü. Otopsi işlemlerinin ardından genç yaşta hayatlarını kaybeden 2 kuzen Murat ve Seyfettin Temirtaş'ın cenazeleri yakınlarına teslim edildi. Cenazelerinin Manavgat'ın Beşkonak Mahallesi'ndeki Çayırlı Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi. Düğünden dönerken hayatını kaybeden Murat Temirtaş'ın kazadan önce telefonla konuştuğu annesine"10 dakika içinde evdeyiz" dediği öğrenildi. Gözaltına alınan kamyon sürücüsü A.Ç. ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildiriliyor.
Aksu'da otomobillerinin kamyonetle çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 18 ve 22 yaşlarındaki 2 kuzen Seyfettin ve Murat Temirtaş hayatlarını kaybetti, 18 yaşındaki Hilmi Partal ağır yaralandı..

haberimizvar.net- Aksu'da meydana gelen trafik kazasında düğünden dönen 18 ve 22 yaşlarındaki 2 kuzen Murat ve Seyfettin Temirtaş otomobillerinin kamyonla çarpışması sonucu hayatlarını kaybetti. Otomobilde bulunan diğer yolcu 18 yaşındaki Hilmi Partal ise ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre 22 yaşındaki Murat Temirtaş'ın kullandığı 07 BKY 384 plakalı otomobil dün gece geç saatlerde Isparta-Antalya karayolunda A.Ç.nin yönetimindeki 07 NJP 88 plakalı kamyonla çarpıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri otomobil sürücüsü 22 yaşındaki Murat Temirtaş ile 18 yaşındaki kuzeni Seyfettin Temirtaş'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada ağır yaralanan 18 yaşındaki Hilmi Partal ise hastaneye kaldırıldı. 2 kuzenin cenazeleri Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken,, kaza yerine gelen gençlerin yakınları gözyaşı döktü. Otopsi işlemlerinin ardından genç yaşta hayatlarını kaybeden 2 kuzen Murat ve Seyfettin Temirtaş'ın cenazeleri yakınlarına teslim edildi. Cenazelerinin Manavgat'ın Beşkonak Mahallesi'ndeki Çayırlı Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi. Düğünden dönerken hayatını kaybeden Murat Temirtaş'ın kazadan önce telefonla konuştuğu annesine"10 dakika içinde evdeyiz" dediği öğrenildi. Gözaltına alınan kamyon sürücüsü A.Ç. ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.