Aksu'da tapu müjdesi

RÖPORTAJ 17.11.2023 - 22:27, Güncelleme: 17.11.2023 - 22:27
 

Aksu'da tapu müjdesi

Aksu Belediyesi hak sahibi 16 kişiye daha tapularını dağıttı.

haberimizvar.net-  Aksu Belediyesi hak sahibi 16 kişiye daha tapularını dağıttı. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in makamında gerçekleştirilen toplantıda tapularını alan vatandaşlar, tapularına oldukça ekonomik bir fiyatla kavuştukları için Başkan Şahin’e teşekkür etti. Pınarlı, Cihadiye, Çamköy Mahallelerindeki hak sahiplerini tapularına kavuşturan Aksu Belediyesi bu hafta da 16 kişiye tapusunu verdi. Hak sahipleri Belediye Başkanı Halil Şahin’in makamında toplanarak tapularını almanın sevincini yaşadı. Vatandaşlara tapularının hayırlı olmasını dileyen Başkan Şahin; mülkiyet sorununun nasıl çözüme kavuştuğunu, Ankara ile yapılan temasları, ilçede görev süresi boyunca ne gibi hizmetler yaptığını anlatarak, tapularına kavuşan vatandaşlara tapularının hayırlı olmasını diledi. Başkan Şahin tapu dağıtımının ilerleyen haftalarda da süreceğini kaydetti.
Aksu Belediyesi hak sahibi 16 kişiye daha tapularını dağıttı.

haberimizvar.net-   Aksu Belediyesi hak sahibi 16 kişiye daha tapularını dağıttı. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in makamında gerçekleştirilen toplantıda tapularını alan vatandaşlar, tapularına oldukça ekonomik bir fiyatla kavuştukları için Başkan Şahin’e teşekkür etti. Pınarlı, Cihadiye, Çamköy Mahallelerindeki hak sahiplerini tapularına kavuşturan Aksu Belediyesi bu hafta da 16 kişiye tapusunu verdi. Hak sahipleri Belediye Başkanı Halil Şahin’in makamında toplanarak tapularını almanın sevincini yaşadı.

Vatandaşlara tapularının hayırlı olmasını dileyen Başkan Şahin; mülkiyet sorununun nasıl çözüme kavuştuğunu, Ankara ile yapılan temasları, ilçede görev süresi boyunca ne gibi hizmetler yaptığını anlatarak, tapularına kavuşan vatandaşlara tapularının hayırlı olmasını diledi. Başkan Şahin tapu dağıtımının ilerleyen haftalarda da süreceğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.