Alanya Belediyesi yılbaşı etkinliklerini iptal etti

YEREL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2023 - 22:54, Güncelleme: 28.12.2023 - 22:54
 

Alanya Belediyesi yılbaşı etkinliklerini iptal etti

Alanya Belediyesi, Pençe-Kilit Operasyonu sırasında 12 askerin şehit olması üzerine yılbaşında düzenlenecek etkinlikleri ve havai fişek gösterisini iptal etme kararı aldı.

haberimizvar.net- Alanya Belediyesi, Irak’ta 6, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 6 askerimizin şehit olması nedeniyle yaşanan acılara saygı gerekçesiyle Yılbaşı Festivali’nde gerçekleşecek konserlerin iptal edildiğini açıkladı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in sosyal medya hesabından yapılan açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "Sevgili hemşehrilerimiz; hepimizi derinden üzen şehit haberleri nedeniyle, belediyemiz tarafından düzenlenecek olan tüm yılbaşı etkinlikleri ve havai fişek gösterileri iptal edilmiştir. Kahraman şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyorum."
Alanya Belediyesi, Pençe-Kilit Operasyonu sırasında 12 askerin şehit olması üzerine yılbaşında düzenlenecek etkinlikleri ve havai fişek gösterisini iptal etme kararı aldı.

haberimizvar.net- Alanya Belediyesi, Irak’ta 6, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 6 askerimizin şehit olması nedeniyle yaşanan acılara saygı gerekçesiyle Yılbaşı Festivali’nde gerçekleşecek konserlerin iptal edildiğini açıkladı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in sosyal medya hesabından yapılan açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Sevgili hemşehrilerimiz; hepimizi derinden üzen şehit haberleri nedeniyle, belediyemiz tarafından düzenlenecek olan tüm yılbaşı etkinlikleri ve havai fişek gösterileri iptal edilmiştir. Kahraman şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.