Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Avrupa bileti almak istiyor

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 11.11.2023 - 12:39, Güncelleme: 11.11.2023 - 12:39
 

Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Avrupa bileti almak istiyor

Voleybolda AXA Sigorta Efeler Ligi'nin yeni takımı Brand Group Alanya Belediyespor'un başantrenörü Serkan Oğuz, gelecek sezon Avrupa'da mücadele etmek istediklerini söyledi.

haberimizvar.net- Oğuz, ilk kez mücadele ettikleri Efeler Ligi'nde sezona iyi başladıklarını belirtti. Lig ve kupada oynadıkları ilk 7 maçta galip geldiklerini anlatan Oğuz, "Türkiye kupasında 3'te 3 yaparak çeyrek finale çıktık. Ligde de 4'te 4 yaptık. Güzel ve kaliteli oynuyoruz. 5. maçımızda ise deplasmanda Fenerbahçe'ye yenildik. Önlemlerimizi almıştık ama kritik anlarda hata yaptık." dedi. Önlerindeki Spor Toto, Türşad, Develi Belediyespor ve Bigadiç Belediyespor maçlarını kazanmak istediklerini Oğuz, her müsabakaya kazanma düşüncesiyle çıktıklarını kaydetti. Ligde Fenerbahçe, Galatasaray, Ziraat Bankası, Halkbank ve Arkas Spor gibi hedefi hep şampiyonluk olan takımlarla mücadele ettiklerini anlatan Oğuz, şöyle konuştu: "Bizim hedeflerimiz daha farklı ama şampiyonluk için biz de neden olmasın, sürpriz olabilir diyoruz. Geçmiş yıllarda da oldu. Önümüzdeki 4 maçta da 4'te 4 yapmak istiyoruz. Böylece hedeflediğimiz play-off'lara kalmak istiyoruz. Sonra da ilk 6'ya girerek, Avrupa'ya gitmek istiyoruz. Şansımız var mı? Kesinlikle var."  ''YENİ LİGE ÇIKMIŞ BİR TAKIM İÇİN GÜZEL İŞLER YAPTIK'' Oyuncu Emin Gök ise lig ve kupada yakaladıkları başarıyı voleybol camiasının beklemediğini belirtti. Ligde sadece Fenerbahçe'ye yenildiklerini hatırlatan Gök, "Fenerbahçe maçına da iyi hazırlanmıştık. Galibiyet umudumuz vardı ama oyuna fazla giremedik ve mağlup olduk. İnşallah bunun telafisini önümüzdeki maçlarda yapacağız. Öncesinde kupada da 3'te 3 yaptık. Yeni lige çıkmış bir takım için güzel işler yaptık. Devamı gelecek ve ligde belirlediğimiz noktada olacağız." ifadelerini kullandı. Lig sonunda play-off hedeflerinin olduğunun altını çizen Gök, "Play-off'a kaldıktan sonra maç maç bakacağız. İnşallah Avrupa kupalarını zorlayacağız. Arkadaşlığımız iyi ve iyi çalışıyoruz. Bir sistemiz var. Yeni bir takımız. 7'e 7 yapmanın nedeni de adaptasyonun çabuk sağlanmasıydı. İyi anlaşan ve eğlenen bir takımız. Bu da sahaya yansıyor. Seyircimizi de maçlarımıza bekliyoruz." şeklinde konuştu.
Voleybolda AXA Sigorta Efeler Ligi'nin yeni takımı Brand Group Alanya Belediyespor'un başantrenörü Serkan Oğuz, gelecek sezon Avrupa'da mücadele etmek istediklerini söyledi.

haberimizvar.net- Oğuz, ilk kez mücadele ettikleri Efeler Ligi'nde sezona iyi başladıklarını belirtti.

Lig ve kupada oynadıkları ilk 7 maçta galip geldiklerini anlatan Oğuz, "Türkiye kupasında 3'te 3 yaparak çeyrek finale çıktık. Ligde de 4'te 4 yaptık. Güzel ve kaliteli oynuyoruz. 5. maçımızda ise deplasmanda Fenerbahçe'ye yenildik. Önlemlerimizi almıştık ama kritik anlarda hata yaptık." dedi.

Önlerindeki Spor Toto, Türşad, Develi Belediyespor ve Bigadiç Belediyespor maçlarını kazanmak istediklerini Oğuz, her müsabakaya kazanma düşüncesiyle çıktıklarını kaydetti.

Ligde Fenerbahçe, Galatasaray, Ziraat Bankası, Halkbank ve Arkas Spor gibi hedefi hep şampiyonluk olan takımlarla mücadele ettiklerini anlatan Oğuz, şöyle konuştu: "Bizim hedeflerimiz daha farklı ama şampiyonluk için biz de neden olmasın, sürpriz olabilir diyoruz. Geçmiş yıllarda da oldu. Önümüzdeki 4 maçta da 4'te 4 yapmak istiyoruz. Böylece hedeflediğimiz play-off'lara kalmak istiyoruz. Sonra da ilk 6'ya girerek, Avrupa'ya gitmek istiyoruz. Şansımız var mı? Kesinlikle var."

 ''YENİ LİGE ÇIKMIŞ BİR TAKIM İÇİN GÜZEL İŞLER YAPTIK''

Oyuncu Emin Gök ise lig ve kupada yakaladıkları başarıyı voleybol camiasının beklemediğini belirtti. Ligde sadece Fenerbahçe'ye yenildiklerini hatırlatan Gök, "Fenerbahçe maçına da iyi hazırlanmıştık. Galibiyet umudumuz vardı ama oyuna fazla giremedik ve mağlup olduk. İnşallah bunun telafisini önümüzdeki maçlarda yapacağız. Öncesinde kupada da 3'te 3 yaptık. Yeni lige çıkmış bir takım için güzel işler yaptık. Devamı gelecek ve ligde belirlediğimiz noktada olacağız." ifadelerini kullandı.

Lig sonunda play-off hedeflerinin olduğunun altını çizen Gök, "Play-off'a kaldıktan sonra maç maç bakacağız. İnşallah Avrupa kupalarını zorlayacağız. Arkadaşlığımız iyi ve iyi çalışıyoruz. Bir sistemiz var. Yeni bir takımız. 7'e 7 yapmanın nedeni de adaptasyonun çabuk sağlanmasıydı. İyi anlaşan ve eğlenen bir takımız. Bu da sahaya yansıyor. Seyircimizi de maçlarımıza bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.