Alanya, Hollanda'da tanıtıldı

EKONOMİ 12.01.2024 - 12:29, Güncelleme: 12.01.2024 - 12:29
 

Alanya, Hollanda'da tanıtıldı

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV), Hollanda’nın Utrect şehrinde düzenlenen Vakantiebeurs Utrect Turizm Fuarına 50 metrekarelik stantla katıldı.

haberimizvar.net- Vakantiebeurs Utrect Turizm Fuarı, profesyonellere yönelik olan ilk günüyle başladı. Alanya standı ilk günde turizm profesyonellerinden yoğun ilgi gördü. Fuarda, Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili ile ALTAV ve ALTİD Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu Alanya’yı temsil etti. Aynı zamanda birçok Alanyalı turizmciyi de ağırlayan stant çeşitli toplantılara ev sahipliği yaptı. Fuarın ilk gününde Alanyalı Amsterdam Başkonsolosu Mahmut Burak Ersoy şehrinin standını ziyaret etti. Başkonsolos Ersoy’a, Alanya Kaymakamı tarafından şehrin sembolü olan bir hediye de takdim edildi. Fuarın ilk gününden izlenimlerini aktaran Dahaoğlu, “Hollanda fuarında standımıza olan ilgi ilk günden çok yüksek” diyerek umutlu olduklarını söyledi. Fuar 15 Ocak tarihine kadar sürecek. Fuarın diğer günlerinde de Alanya standının olumlu ivmesinin artarak devam etmesi bekleniyor.
Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV), Hollanda’nın Utrect şehrinde düzenlenen Vakantiebeurs Utrect Turizm Fuarına 50 metrekarelik stantla katıldı.

haberimizvar.net- Vakantiebeurs Utrect Turizm Fuarı, profesyonellere yönelik olan ilk günüyle başladı. Alanya standı ilk günde turizm profesyonellerinden yoğun ilgi gördü. Fuarda, Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili ile ALTAV ve ALTİD Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu Alanya’yı temsil etti. Aynı zamanda birçok Alanyalı turizmciyi de ağırlayan stant çeşitli toplantılara ev sahipliği yaptı.

Fuarın ilk gününde Alanyalı Amsterdam Başkonsolosu Mahmut Burak Ersoy şehrinin standını ziyaret etti. Başkonsolos Ersoy’a, Alanya Kaymakamı tarafından şehrin sembolü olan bir hediye de takdim edildi.

Fuarın ilk gününden izlenimlerini aktaran Dahaoğlu, “Hollanda fuarında standımıza olan ilgi ilk günden çok yüksek” diyerek umutlu olduklarını söyledi.

Fuar 15 Ocak tarihine kadar sürecek. Fuarın diğer günlerinde de Alanya standının olumlu ivmesinin artarak devam etmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.