Alanya Üniversitesi'ne madalya

KÜLTÜR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 19.11.2023 - 17:04, Güncelleme: 19.11.2023 - 17:04
 

Alanya Üniversitesi'ne madalya

Akdeniz Şefler Kulübü Derneği tarafından düzenlenen Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Buluşması '23 organizasyonunda Alanya Üniversitesi öğrencisi Mikail Alparslan gümüş madalya kazandı.

haberimizvar.net- Antalya'da düzenlenen Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Buluşması '23 organizasyonunda Alanya Üniversitesi öğrencisi Mikail Alparslan, Üniversite Düzeyi Okullar için Öğrenci Aşçı Balık Yarışması'nda gümüş madalya elde etti. Alanya Üniversitesi Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Erman Baş, “Bu yarışmada öğrencimiz Mikail Alparslan, kalkan balığı ile kereviz püresini buluşturdu. Yoğun çalışması ve azminin sonucunda gümüş madalyayı hak etti. Kendisini kutlarum" dedi. Mikail Alparslan ise “Alanya Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Mesut Güner'e, Rektör Yardımcımız ve Dekanımız Prof. Dr. Y.Birol Saygı'ya, Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Esra Mankan'a ve çalışmakta olduğum işletmenin sahibi olan Alirıza Düşün Bey'e desteklerinden ötürü çok teşekkür ederim. Yoğun çalışmalar sonucunda aldığımız bu madalyayı hak ettiğimi düşünüyorum. Aşçılık serüvenimdeki ilk yarışmadan gümüş madalya alarak başarı elde etmem beni mutlu etti" diye konuştu. 
Akdeniz Şefler Kulübü Derneği tarafından düzenlenen Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Buluşması '23 organizasyonunda Alanya Üniversitesi öğrencisi Mikail Alparslan gümüş madalya kazandı.

haberimizvar.net- Antalya'da düzenlenen Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Buluşması '23 organizasyonunda Alanya Üniversitesi öğrencisi Mikail Alparslan, Üniversite Düzeyi Okullar için Öğrenci Aşçı Balık Yarışması'nda gümüş madalya elde etti. Alanya Üniversitesi Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Erman Baş, “Bu yarışmada öğrencimiz Mikail Alparslan, kalkan balığı ile kereviz püresini buluşturdu. Yoğun çalışması ve azminin sonucunda gümüş madalyayı hak etti. Kendisini kutlarum" dedi.

Mikail Alparslan ise “ Alanya Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Mesut Güner'e, Rektör Yardımcımız ve Dekanımız Prof. Dr. Y.Birol Saygı'ya, Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Esra Mankan'a ve çalışmakta olduğum işletmenin sahibi olan Alirıza Düşün Bey'e desteklerinden ötürü çok teşekkür ederim. Yoğun çalışmalar sonucunda aldığımız bu madalyayı hak ettiğimi düşünüyorum. Aşçılık serüvenimdeki ilk yarışmadan gümüş madalya alarak başarı elde etmem beni mutlu etti" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.