Alanya'da 74 yıl sonra gelen kutlama

SİYASET (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 01.04.2024 - 01:22, Güncelleme: 01.04.2024 - 01:22
 

Alanya'da 74 yıl sonra gelen kutlama

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazanan CHP'li Osman Tarık Özçelik, Seçim Koordinasyon Merkezi Ofisi'nde düzenlenen kutlamalara katıldı. 74 yıl sonra CHP'nin kazandığı Alanya'da kutlamalar yapıldı.

haberimizvar.net- 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin kesin olmayan sonuçlarına göre Alanya Belediye Başkanlığı'nı CHP'li Osman Tarık Özçelik kazandı. İlçe Başkanı Bülent Kandemir'in 78 yıl sonra CHP'nin seçim kazandığını açıkladığı Özçelik, Seçim Koordinasyon Merkezi Ofisi balkonundan, eşi ve kızıyla birlikte kalabalığı selamladı. Mazbatayı alıncaya kadar Seçim Koordinasyon Merkezi'nde tebrikleri kabul edeceğini söyleyen Özçelik, Alanya'nın kaderini hep birlikte değiştirdiklerini kaydetti. Özçelik, "Ne mutlu bize ki gurur duyacağımız oyları kullandık. Hepinizi çok seviyorum" açıklamasında bulundu. "ALANYA'DA BİRLEŞTİK" Tüm siyasi parti seçmenlerine seslen Özçelik, "Büyük bir gururla söylüyorum ki Alanya'yı birleştirdik. Bir araya gelemez denenleri, hep birlikte bir araya getirdik. Birleşe birleşe başardık ve kazandık. Seçim kampanyamız boyunca sizlerle yol yürümenin mutluluğunu yaşıyorum. Alanya'mıza olan derin sevdamız bizi bir araya getirdi. Biz, Alanya İttifakı'nı kurmayı başardık. Size söz verdik. Emanetiniz emin ve ehil ellerde olacak. Partizanlık dönemi bitti. Artık liyakat ve ahlak var. Artık hak, hukuk ve adalet var" dedi. "SÖZÜMÜZÜ TUTACAĞIZ" Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile birlikte verilen sözleri tutacaklarından hiç kimsenin şüphesinin olmaması gerektiğini söyleyen Özçelik, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: "Değişimin gerçek adresi olan bize, desteğinizi ve teveccühünüzü en güçlü şekilde gösterdiniz. Antalya'da da Muhittin Başkanımız ile birlikte Alanya'da yapmak istediklerimizi Antalya Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde gerçekleştireceğiz. Verdiğimiz tüm sözleri tutacağımızdan hiçbir kimsenin şüphesi olmasın. Projelerimizi çok hızlı bir şekilde tamamlayacağız. Alanya bizlere emanet. Halkımıza teşekkür ve şükranlarımı iletiyorum. Seçimi bir kişi, bir parti ya da bir kesim değil, tüm Alanya kazanmıştır. Ayrıştırma dönemi sona erdi. Sevgi, saygı, kardeşlik, birlik ve beraberlik dönemi başladı."
Antalya'nın Alanya İlçesi'nde resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazanan CHP'li Osman Tarık Özçelik, Seçim Koordinasyon Merkezi Ofisi'nde düzenlenen kutlamalara katıldı. 74 yıl sonra CHP'nin kazandığı Alanya'da kutlamalar yapıldı.

haberimizvar.net- 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin kesin olmayan sonuçlarına göre Alanya Belediye Başkanlığı'nı CHP'li Osman Tarık Özçelik kazandı. İlçe Başkanı Bülent Kandemir'in 78 yıl sonra CHP'nin seçim kazandığını açıkladığı Özçelik, Seçim Koordinasyon Merkezi Ofisi balkonundan, eşi ve kızıyla birlikte kalabalığı selamladı. Mazbatayı alıncaya kadar Seçim Koordinasyon Merkezi'nde tebrikleri kabul edeceğini söyleyen Özçelik, Alanya'nın kaderini hep birlikte değiştirdiklerini kaydetti. Özçelik, "Ne mutlu bize ki gurur duyacağımız oyları kullandık. Hepinizi çok seviyorum" açıklamasında bulundu.

"ALANYA'DA BİRLEŞTİK"
Tüm siyasi parti seçmenlerine seslen Özçelik, "Büyük bir gururla söylüyorum ki Alanya'yı birleştirdik. Bir araya gelemez denenleri, hep birlikte bir araya getirdik. Birleşe birleşe başardık ve kazandık. Seçim kampanyamız boyunca sizlerle yol yürümenin mutluluğunu yaşıyorum. Alanya'mıza olan derin sevdamız bizi bir araya getirdi. Biz, Alanya İttifakı'nı kurmayı başardık. Size söz verdik. Emanetiniz emin ve ehil ellerde olacak. Partizanlık dönemi bitti. Artık liyakat ve ahlak var. Artık hak, hukuk ve adalet var" dedi.

"SÖZÜMÜZÜ TUTACAĞIZ"
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile birlikte verilen sözleri tutacaklarından hiç kimsenin şüphesinin olmaması gerektiğini söyleyen Özçelik, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:
"Değişimin gerçek adresi olan bize, desteğinizi ve teveccühünüzü en güçlü şekilde gösterdiniz. Antalya'da da Muhittin Başkanımız ile birlikte Alanya'da yapmak istediklerimizi Antalya Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde gerçekleştireceğiz. Verdiğimiz tüm sözleri tutacağımızdan hiçbir kimsenin şüphesi olmasın. Projelerimizi çok hızlı bir şekilde tamamlayacağız. Alanya bizlere emanet. Halkımıza teşekkür ve şükranlarımı iletiyorum. Seçimi bir kişi, bir parti ya da bir kesim değil, tüm Alanya kazanmıştır. Ayrıştırma dönemi sona erdi. Sevgi, saygı, kardeşlik, birlik ve beraberlik dönemi başladı."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.