Alanya'da bayram seferberliği

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.04.2024 - 21:16, Güncelleme: 08.04.2024 - 21:16
 

Alanya'da bayram seferberliği

Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle birlikte koordineli olarak Ramazan Bayramı öncesinde kent genelinde temizlik çalışmalarını sürdürdü.

haberimizvar.net- Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, şehrin dört bir yanında çalışmalarını hızlandırarak Alanya'yı bayrama hazır hale getiriyor. Ramazan Bayramı öncesi ekipler iskele, çevre yolu, cuma pazarı gibi şehrin genel olarak yoğun olarak kullanılan pek çok miktarda yıkama ve süpürme çalışmaları gerçekleştirdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle birlikte mezarlıklarda temizlik çalışmaları yapılıyor. Yoğun çalışmalarla Alanya'nın Ramazan Bayramı'na daha temiz şekilde işlenmesi hedefleniyor. TEMİZLİK PERSONELİ BAYRAMDA DA GÖREV BAŞINDA Ramazan Bayramı'nda Alanya'daki nüfus artışının ve hareketliliğin artması nedeniyle yasaklanmasının yasaklanması amacıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü birimlerinin teyakkuzda arttığını söyleyen Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, "Temizlik İşleri Müdürlüğü birimlerimiz ve Zortaş Geri Dönüşüm personeli kent imajına zarar verebilir herhangi bir olumsuzluğa mahal vermemek Alanya genelinde bayram yapabilmek için aralıksız hizmet verecek. Bu süreçte Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri de çalışmalarını sürdürecekler" dedi.
Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle birlikte koordineli olarak Ramazan Bayramı öncesinde kent genelinde temizlik çalışmalarını sürdürdü.

haberimizvar.net- Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, şehrin dört bir yanında çalışmalarını hızlandırarak Alanya'yı bayrama hazır hale getiriyor. Ramazan Bayramı öncesi ekipler iskele, çevre yolu, cuma pazarı gibi şehrin genel olarak yoğun olarak kullanılan pek çok miktarda yıkama ve süpürme çalışmaları gerçekleştirdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle birlikte mezarlıklarda temizlik çalışmaları yapılıyor. Yoğun çalışmalarla Alanya'nın Ramazan Bayramı'na daha temiz şekilde işlenmesi hedefleniyor.

TEMİZLİK PERSONELİ BAYRAMDA DA GÖREV BAŞINDA

Ramazan Bayramı'nda Alanya'daki nüfus artışının ve hareketliliğin artması nedeniyle yasaklanmasının yasaklanması amacıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü birimlerinin teyakkuzda arttığını söyleyen Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, "Temizlik İşleri Müdürlüğü birimlerimiz ve Zortaş Geri Dönüşüm personeli kent imajına zarar verebilir herhangi bir olumsuzluğa mahal vermemek Alanya genelinde bayram yapabilmek için aralıksız hizmet verecek. Bu süreçte Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri de çalışmalarını sürdürecekler" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.