Alanya'da bisiklet heyecanı başlıyor

YEREL 30.01.2020 - 14:56, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Alanya'da bisiklet heyecanı başlıyor

Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası 1. Etap Sezon Açılış Puanlı Bisiklet Yol Yarışı, 31 Ocak- 2 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

haberimizvar.net-Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Alanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası 1. Etap Sezon Açılış Puanlı Bisiklet Yol Yarışı 31 Ocak- 2 Şubat tarihlerinde yapılacak. Şampiyonaya büyük, genç, yıldız A, yıldız B erkekler, büyük, genç, yıldız kadınlar, masterlar (35-44, 45-54, 55+) kategorilerinde 600 civarında sporcunun katılımı bekleniyor. KAPANACAK YOLLARA DİKKAT Yarış için 3 gün boyunca 08.00 ile 18.00 arası; 31 Ocak Cuma günü Eski Gazipaşa yolu gidiş- geliş ve Alanya - Gazipaşa istikameti çift yönlü olarak trafiğe kapalı olacağı belirtildi. 1 Şubat Cumartesi günü de Mola Kavşağı ile Grand Kaptan Otel arası çift yön; 2 Şubat Pazar günü Atatürk Caddesi - Damlataş Kavşağı ile Keykubat Heykeli arası ve Şeyh Şamil Caddesi'nin trafiğe kapatılacağı kaydedildi.
Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası 1. Etap Sezon Açılış Puanlı Bisiklet Yol Yarışı, 31 Ocak- 2 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

haberimizvar.net-Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Alanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası 1. Etap Sezon Açılış Puanlı Bisiklet Yol Yarışı 31 Ocak- 2 Şubat tarihlerinde yapılacak. Şampiyonaya büyük, genç, yıldız A, yıldız B erkekler, büyük, genç, yıldız kadınlar, masterlar (35-44, 45-54, 55+) kategorilerinde 600 civarında sporcunun katılımı bekleniyor.

KAPANACAK YOLLARA DİKKAT

Yarış için 3 gün boyunca 08.00 ile 18.00 arası; 31 Ocak Cuma günü Eski Gazipaşa yolu gidiş- geliş ve Alanya - Gazipaşa istikameti çift yönlü olarak trafiğe kapalı olacağı belirtildi. 1 Şubat Cumartesi günü de Mola Kavşağı ile Grand Kaptan Otel arası çift yön; 2 Şubat Pazar günü Atatürk Caddesi - Damlataş Kavşağı ile Keykubat Heykeli arası ve Şeyh Şamil Caddesi'nin trafiğe kapatılacağı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.