Alanya'da çifte fuar başlıyor

YEREL 01.02.2024 - 17:12, Güncelleme: 01.02.2024 - 17:12
 

Alanya'da çifte fuar başlıyor

Farklı sektörlerdeki profesyonelleri tek çatı altında bir araya getirecek iki fuar Alanya’da doping etkisi yaptı. Alanya Cuma Pazarı Çok Amaçlı Fuar ve Etkinlik Merkezi'nde bir karış boş alan kalmadı. Alanya Otel, Restaurant, Kafe Ekipmanları ile Ev Dışı Tüketim Fuarları 5 Şubat’ta açılacak.

haberimizvar.net- Alanya’da açılacak eş zamanlı iki fuar için sayılı günler kaldı. 05-07 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleşecek fuara sektörünün seçkin firmalarından oluşan 140 kurum, yaklaşık 500 markasıyla katılacak. Cuma Pazarı Çok Amaçlı Fuar ve Etkinlik Merkezi'ndeki etkinlik alanında boş yer kalmadı. HEDEFİMİZİ AŞTIK Fuar katılımcı hedefine kısa zamanda ulaştıklarına dikkati çeken Başak Fuarcılık Genel Müdürü Sedat Bozkurt, “Deneyimli ekibimiz, uzman olduğu sektörlerde iki fuarı eş zamanlı olarak düzenleyecek. Kısa zamanda katılımcı sayısına ulaştık. Aynı şekilde ziyaretçi hedefine de ulaşacağımızdan eminiz. Konaklama Sektörü Profesyonelleri, Restaurant, Pastane, Bar, Eğlence Mekanı İşletmeleri, Kamu Kurumlarının Satın Alma Yetkilileri, Kamu ve Özel Hastane Yöneticileri ve Satın Alma Yetkilileri, Askeri Birlikler Satın Alma Yetkilileri, Kamu ve Özel Üniversitelerin Satın Alma Yetkilileri, Fabrikaların Satın Alma Yetkilileri, Endüstriyel Yemek Üreticileri, Toptancılar, Şefler, F&B Yöneticileri, Proje Taahhüt Firma Yöneticileri etkinliğimize ilgi gösterecek” dedi.   GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ Fuarlar kapsamında yeni işbirliklerinin sağlanacağını vurgulayan Bozkurt, “Çifte fuarın sinerjisile geniş ürün yelpazesi ziyaretçilerimizin beğenisine sunulacak. Birinci başlıktaki etkinliğimizde Otel Tekstili, Mobilya, Yatak, Dekorasyon Malzemeleri, Endüstriyel Mutfak ve Çamaşırhane Ekipmanları, Mutfak, Banyo Malzemeleri ve Ekipmanları, Güvenlik ve Aydınlatma Sistemleri, Buklet ve Sarf Malzeme, Bilişim Sistemleri, Kırtasiye Ürünleri, Personel Kıyafetleri, Spa, Havuz Ekipmanları, Park, Bahçe, Plaj Ekipman ve Malzemeleri, Aşçılık Malzemeleri ve Ekipmanları, Sektörel Yayınlar görücüyü çıkacak. İkinci başlıktaki organizasyonumuzda ise Bilişim Sistemleri Firmaları, Toplu Tüketime Yönelik Gıda ve İçecek Ürünleri Tedarikçileri, Pastacılık ve Çikolata Ürünleri İmalat ve Tedarikçileri, Tamamlayıcı Gıda Dışı Ürünler İmalat ve Tedarikçileri, Sarf Malzeme Tedarikçileri, Temizlik Malzemeleri ve Kimyasalları İmalat ve Tedarikçileri tanıtımlarını gerçekleştirecek” ifadelerini kullandı. Alanya Otel, Kafe, Restorant ekipmanları Fuarı ile Alanya Ev Dışı Tüketim Ürünleri, Yiyecek ve İçecek Fuarı Cuma Pazarı Çok Amaçlı Fuar ve Etkinlik Merkezi'nde 05-07 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleşecek.   
Farklı sektörlerdeki profesyonelleri tek çatı altında bir araya getirecek iki fuar Alanya’da doping etkisi yaptı. Alanya Cuma Pazarı Çok Amaçlı Fuar ve Etkinlik Merkezi'nde bir karış boş alan kalmadı. Alanya Otel, Restaurant, Kafe Ekipmanları ile Ev Dışı Tüketim Fuarları 5 Şubat’ta açılacak.

haberimizvar.net- Alanya’da açılacak eş zamanlı iki fuar için sayılı günler kaldı. 05-07 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleşecek fuara sektörünün seçkin firmalarından oluşan 140 kurum, yaklaşık 500 markasıyla katılacak. Cuma Pazarı Çok Amaçlı Fuar ve Etkinlik Merkezi'ndeki etkinlik alanında boş yer kalmadı.

HEDEFİMİZİ AŞTIK

Fuar katılımcı hedefine kısa zamanda ulaştıklarına dikkati çeken Başak Fuarcılık Genel Müdürü Sedat Bozkurt, “Deneyimli ekibimiz, uzman olduğu sektörlerde iki fuarı eş zamanlı olarak düzenleyecek. Kısa zamanda katılımcı sayısına ulaştık. Aynı şekilde ziyaretçi hedefine de ulaşacağımızdan eminiz. Konaklama Sektörü Profesyonelleri, Restaurant, Pastane, Bar, Eğlence Mekanı İşletmeleri, Kamu Kurumlarının Satın Alma Yetkilileri, Kamu ve Özel Hastane Yöneticileri ve Satın Alma Yetkilileri, Askeri Birlikler Satın Alma Yetkilileri, Kamu ve Özel Üniversitelerin Satın Alma Yetkilileri, Fabrikaların Satın Alma Yetkilileri, Endüstriyel Yemek Üreticileri, Toptancılar, Şefler, F&B Yöneticileri, Proje Taahhüt Firma Yöneticileri etkinliğimize ilgi gösterecek” dedi.  

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

Fuarlar kapsamında yeni işbirliklerinin sağlanacağını vurgulayan Bozkurt, “Çifte fuarın sinerjisile geniş ürün yelpazesi ziyaretçilerimizin beğenisine sunulacak. Birinci başlıktaki etkinliğimizde Otel Tekstili, Mobilya, Yatak, Dekorasyon Malzemeleri, Endüstriyel Mutfak ve Çamaşırhane Ekipmanları, Mutfak, Banyo Malzemeleri ve Ekipmanları, Güvenlik ve Aydınlatma Sistemleri, Buklet ve Sarf Malzeme, Bilişim Sistemleri, Kırtasiye Ürünleri, Personel Kıyafetleri, Spa, Havuz Ekipmanları, Park, Bahçe, Plaj Ekipman ve Malzemeleri, Aşçılık Malzemeleri ve Ekipmanları, Sektörel Yayınlar görücüyü çıkacak. İkinci başlıktaki organizasyonumuzda ise Bilişim Sistemleri Firmaları, Toplu Tüketime Yönelik Gıda ve İçecek Ürünleri Tedarikçileri, Pastacılık ve Çikolata Ürünleri İmalat ve Tedarikçileri, Tamamlayıcı Gıda Dışı Ürünler İmalat ve Tedarikçileri, Sarf Malzeme Tedarikçileri, Temizlik Malzemeleri ve Kimyasalları İmalat ve Tedarikçileri tanıtımlarını gerçekleştirecek” ifadelerini kullandı.

Alanya Otel, Kafe, Restorant ekipmanları Fuarı ile Alanya Ev Dışı Tüketim Ürünleri, Yiyecek ve İçecek Fuarı Cuma Pazarı Çok Amaçlı Fuar ve Etkinlik Merkezi'nde 05-07 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleşecek. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.