Alanya'da en çok kitap okuyan öğrenciler ödüllendirildi

YEREL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2024 - 16:12, Güncelleme: 25.03.2024 - 16:12
 

Alanya'da en çok kitap okuyan öğrenciler ödüllendirildi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediye kütüphanelerinde en çok kitap okuyan öğrencileri bisiklet ve hediye çeki ile ödüllendirdi. Alanya’ya 9 kütüphane kazandırdıklarını belirten Başkan Yücel, “Öğrencilerimizi kitap okumaya teşvik edecek etkinlikler yapmaya, Alanya’mıza yeni kütüphaneler kazandırmaya devam ediyoruz” dedi.

haberimizvar.net- Her yıl Mart ayının son pazartesi günü başlayan Kütüphane Haftası tüm yurtta olduğu gibi Alanya’da da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu önemli haftada çocuklara kitap okuma alışkanlığını kazandırmak, kütüphane kullanımının daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak amacıyla, en çok kitap okuyanlara hediye ve başarı belgesi takdimi gerçekleştirildi.  BAŞKAN YÜCEL KİTAP KURTLARINI ÖDÜLLENDİRDİ Program kapsamında Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Emine Hacıkura Kütüphanesi’nde kitapseverle ile bir araya geldi. Alanya Belediyesi’ne 9 kütüphane kazandıran Başkan Yücel, belediye kütüphanelerinde en çok kitap okuyan öğrencilere bisiklet, hediye çeki, kitap ve başarı belgesi takdim etti. İlkokul, ortaokul, lise ve yetişkinler düzeyinde ödül alan vatandaşlar Başkan Yücel’e hediyeleri ve kente kazandırdığı eğitim hizmetleri için teşekkür ettiler.  “EĞİTİME YENİ ESERLER VE HİZMETLER KATMAYA DEVAM EDİYORUZ”  Başkan Yücel, vatandaşları kitap okumaya teşvik ettikleri pek çok etkinlik düzenlediklerini belirterek, “Önce eğitim vizyonu ile Alanya’mıza eğitim de her gün yeni eserler ve hizmetler katmaya devam ediyoruz. Bildiğiniz üzere dönemimizde kentimize; okullar, kreşler, etüt merkezleri, yurtlar ve kütüphaneler kazandırdık. 7’den 70’e vatandaşlarımızın istedikleri zaman istedikleri kitaplara erişebilmesi adına Alanya’mıza 9 yeni kütüphane kazandırdık. Emine Hacıkura Kütüphanemizi de hem büyüttük hem de modern bir hale getirdik. Kitap sayımızı 55 binin, ziyaretçi sayımızı da 90 binin üzerine çıkardık. Bugün de her yıl olduğu gibi vatandaşlarımızı kitap okumaya teşvik etmek için en çok kitap okuyanlara çeşitli hediyeler verdik. Tüm vatandaşlarımızı kütüphanelerimize bekliyoruz” dedi.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediye kütüphanelerinde en çok kitap okuyan öğrencileri bisiklet ve hediye çeki ile ödüllendirdi. Alanya’ya 9 kütüphane kazandırdıklarını belirten Başkan Yücel, “Öğrencilerimizi kitap okumaya teşvik edecek etkinlikler yapmaya, Alanya’mıza yeni kütüphaneler kazandırmaya devam ediyoruz” dedi.

haberimizvar.net- Her yıl Mart ayının son pazartesi günü başlayan Kütüphane Haftası tüm yurtta olduğu gibi Alanya’da da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu önemli haftada çocuklara kitap okuma alışkanlığını kazandırmak, kütüphane kullanımının daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak amacıyla, en çok kitap okuyanlara hediye ve başarı belgesi takdimi gerçekleştirildi. 


BAŞKAN YÜCEL KİTAP KURTLARINI ÖDÜLLENDİRDİ
Program kapsamında Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Emine Hacıkura Kütüphanesi’nde kitapseverle ile bir araya geldi. Alanya Belediyesi’ne 9 kütüphane kazandıran Başkan Yücel, belediye kütüphanelerinde en çok kitap okuyan öğrencilere bisiklet, hediye çeki, kitap ve başarı belgesi takdim etti. İlkokul, ortaokul, lise ve yetişkinler düzeyinde ödül alan vatandaşlar Başkan Yücel’e hediyeleri ve kente kazandırdığı eğitim hizmetleri için teşekkür ettiler. 


“EĞİTİME YENİ ESERLER VE HİZMETLER KATMAYA DEVAM EDİYORUZ” 
Başkan Yücel, vatandaşları kitap okumaya teşvik ettikleri pek çok etkinlik düzenlediklerini belirterek, “Önce eğitim vizyonu ile Alanya’mıza eğitim de her gün yeni eserler ve hizmetler katmaya devam ediyoruz. Bildiğiniz üzere dönemimizde kentimize; okullar, kreşler, etüt merkezleri, yurtlar ve kütüphaneler kazandırdık. 7’den 70’e vatandaşlarımızın istedikleri zaman istedikleri kitaplara erişebilmesi adına Alanya’mıza 9 yeni kütüphane kazandırdık. Emine Hacıkura Kütüphanemizi de hem büyüttük hem de modern bir hale getirdik. Kitap sayımızı 55 binin, ziyaretçi sayımızı da 90 binin üzerine çıkardık. Bugün de her yıl olduğu gibi vatandaşlarımızı kitap okumaya teşvik etmek için en çok kitap okuyanlara çeşitli hediyeler verdik. Tüm vatandaşlarımızı kütüphanelerimize bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.