Alanya'da halk otobüsünün çarptığı kadın yaralandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.04.2024 - 14:27, Güncelleme: 17.04.2024 - 14:27
 

Alanya'da halk otobüsünün çarptığı kadın yaralandı

Antalya’nın Alanya ilçesinde halk otobüsü kaldırımda yürüyen kadına çarptı. Kazada yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı.

haberimizvar.net- Kaza, dün öğle saatlerinde Kızlarpınarı Mahallesi Şeyh Şamil Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, şoförünün ismi öğrenilemeyen bir halk otobüsü kaldırımda yürüyen M. B. isimli kadına (39) çarptı. Kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza sonucunda yaralanan M.B. sağlık görevlileri tarafından Alanya ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Halk otobüsünün şoförünün ise olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Antalya’nın Alanya ilçesinde halk otobüsü kaldırımda yürüyen kadına çarptı. Kazada yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı.

haberimizvar.net- Kaza, dün öğle saatlerinde Kızlarpınarı Mahallesi Şeyh Şamil Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, şoförünün ismi öğrenilemeyen bir halk otobüsü kaldırımda yürüyen M. B. isimli kadına (39) çarptı.

Kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza sonucunda yaralanan M.B. sağlık görevlileri tarafından Alanya ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Halk otobüsünün şoförünün ise olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.