Alanya'da kabus gecesi

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 04.12.2023 - 23:38, Güncelleme: 04.12.2023 - 23:41
 

Alanya'da kabus gecesi

Alanya'nın Konaklı Mahallesi'nde 3 katlı bir bina çöktü. Çevrede korku ve paniğe neden olan olaydan sonra AFAD, AKUT ve İtfaiye ekipleri bölgeye sevk edilirken, çöken binada kimsenin bulunmadığı belirlendi.

haberimizvar.net- Konaklı Mahallesi'ndeki bir sitede 2 katı tadilatta olan 3 katlı bina, büyük bir gürültüyle çöktü. İhbar üzerine olay yerine jandarma, AFAD, AKUT ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı çalışmada binada kimsenin bulunmadığı öğrenildi. AFAD ve AKUT ekipleri tedbir amaçlı bina enkazında arama çalışması yapıyor. Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, AA muhabirine, binanın 2 katının lojman olarak kullanıldığını ve çökme esnasında boş olduğunu söyledi. İlk bilgilere göre binada can kaybı veya yaralının olmadığını ama her ihtimale karşı çalışmanın devam ettiğini belirten Ürkmez, "1. katta bir bayan yaşıyormuş, o da çökme esnasında evde değilmiş zaten. Ekipler binanın yapımı devam eden tadilattan dolayı çöktüğünü düşünüyor." diye konuştu.
Alanya'nın Konaklı Mahallesi'nde 3 katlı bir bina çöktü. Çevrede korku ve paniğe neden olan olaydan sonra AFAD, AKUT ve İtfaiye ekipleri bölgeye sevk edilirken, çöken binada kimsenin bulunmadığı belirlendi.

haberimizvar.net- Konaklı Mahallesi'ndeki bir sitede 2 katı tadilatta olan 3 katlı bina, büyük bir gürültüyle çöktü.

İhbar üzerine olay yerine jandarma, AFAD, AKUT ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı çalışmada binada kimsenin bulunmadığı öğrenildi.

AFAD ve AKUT ekipleri tedbir amaçlı bina enkazında arama çalışması yapıyor.

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, AA muhabirine, binanın 2 katının lojman olarak kullanıldığını ve çökme esnasında boş olduğunu söyledi.

İlk bilgilere göre binada can kaybı veya yaralının olmadığını ama her ihtimale karşı çalışmanın devam ettiğini belirten Ürkmez, "1. katta bir bayan yaşıyormuş, o da çökme esnasında evde değilmiş zaten. Ekipler binanın yapımı devam eden tadilattan dolayı çöktüğünü düşünüyor." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.