Alanya'da sağlıkçıları buluşturan turnuva

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.02.2024 - 15:34, Güncelleme: 02.02.2024 - 15:34
 

Alanya'da sağlıkçıları buluşturan turnuva

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği tarafından düzenlenen kadınlar arası voleybol turnuvası açılış maçı ile başladı.

haberimizvar.net- Klinikler arası düzenlenen voleybol turnuvasında 5 takım mücadele etti. Kıyasıya mücadelenin olduğu grup müsabakalarının ardından yarı final ve final maçı sonrasında turnuvanın kazananı 18 Şubat 2024 tarihinde belli olacak. Düzenlenen organizasyonun açılış konuşmasını yapan Doç. Dr. Güler, ”Sağlık çalışanlarımızın iş stresini azaltmak hem de iş dışındaki sosyal iletişimlerinin güçlenmesine katkı sağlamak, birlik ve beraberlik duygularının güçlendirilmesi amacıyla böyle bir organizasyon düzenlemek istedik. Sağlık çalışanlarımızı desteklemeye bu tür organizasyonlar ile onlara moral vermeye ve yanlarında olmaya devam edeceğiz. Turnuvaya katılan tüm takımlara şimdiden başarılar diliyorum. İfadesini kullandı.  Başhekim Doç. Dr. Yılmaz Güler, saha dışında da sağlık çalışanlarını desteklemeye devam etti.
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği tarafından düzenlenen kadınlar arası voleybol turnuvası açılış maçı ile başladı.

haberimizvar.net- Klinikler arası düzenlenen voleybol turnuvasında 5 takım mücadele etti. Kıyasıya mücadelenin olduğu grup müsabakalarının ardından yarı final ve final maçı sonrasında turnuvanın kazananı 18 Şubat 2024 tarihinde belli olacak. Düzenlenen organizasyonun açılış konuşmasını yapan Doç. Dr. Güler, ”Sağlık çalışanlarımızın iş stresini azaltmak hem de iş dışındaki sosyal iletişimlerinin güçlenmesine katkı sağlamak, birlik ve beraberlik duygularının güçlendirilmesi amacıyla böyle bir organizasyon düzenlemek istedik. Sağlık çalışanlarımızı desteklemeye bu tür organizasyonlar ile onlara moral vermeye ve yanlarında olmaya devam edeceğiz. Turnuvaya katılan tüm takımlara şimdiden başarılar diliyorum. İfadesini kullandı. 


Başhekim Doç. Dr. Yılmaz Güler, saha dışında da sağlık çalışanlarını desteklemeye devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.