Alanya'da seraları zarar gören üreticilere Büyükşehir'den destek geldi

YEREL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2024 - 17:03, Güncelleme: 06.03.2024 - 17:03
 

Alanya'da seraları zarar gören üreticilere Büyükşehir'den destek geldi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’nın 4 mahallesinde şiddetli dolu yağışı sonrası seraları zarar gören üreticiye destek verdi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından seraları zarar gören çiftçilere naylon yardımı yaptı.

haberimizvar.net- Alanya’da geçtiğimiz günlerde etkili olan şiddetli dolu yağışı, Alanya’nın Konaklı, Elikesik, Toslak ve Türkler Mahallelerindeki bazı üreticilerin seralarında büyük zarara neden olmuştu. Afetten hemen sonra Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Bitkisel Üretim ve Eğitim Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler bölgede hasar tespiti çalışması yapmıştı. Yapılan tespitlerin ardından 4 mahallede 16 çiftçiye sera naylonu desteği verildi.    ÇİFTÇİLERDEN BÖCEK'E TEŞEKKÜR Konaklı, Elikesik, Toslak ve Türklerdeki 16 çiftçiye toplam 14 bin 270 metrekare sera naylonu teslim edildi. Sera naylonlarını alan, Alanyalı çiftçiler, “Afetten sonra ekiplerini yanımıza gönderen ve kısa sürede yaramıza merhem olan Başkan Muhittin Böcek’e çok teşekkür ediyoruz. Bu zor günde yanımızda olduğu için Allah razı olsun” dedi. Elikesik Mahallesi Muhtarı Yusuf Boz’da, “Mahallem adına bize ve çiftçimize destek olan Başkanımıza çok teşekkür ederiz” diye konuştu.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’nın 4 mahallesinde şiddetli dolu yağışı sonrası seraları zarar gören üreticiye destek verdi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından seraları zarar gören çiftçilere naylon yardımı yaptı.

haberimizvar.net- Alanya’da geçtiğimiz günlerde etkili olan şiddetli dolu yağışı, Alanya’nın Konaklı, Elikesik, Toslak ve Türkler Mahallelerindeki bazı üreticilerin seralarında büyük zarara neden olmuştu. Afetten hemen sonra Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Bitkisel Üretim ve Eğitim Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler bölgede hasar tespiti çalışması yapmıştı. Yapılan tespitlerin ardından 4 mahallede 16 çiftçiye sera naylonu desteği verildi. 
 
ÇİFTÇİLERDEN BÖCEK'E TEŞEKKÜR
Konaklı, Elikesik, Toslak ve Türklerdeki 16 çiftçiye toplam 14 bin 270 metrekare sera naylonu teslim edildi. Sera naylonlarını alan, Alanyalı çiftçiler, “Afetten sonra ekiplerini yanımıza gönderen ve kısa sürede yaramıza merhem olan Başkan Muhittin Böcek’e çok teşekkür ediyoruz. Bu zor günde yanımızda olduğu için Allah razı olsun” dedi. Elikesik Mahallesi Muhtarı Yusuf Boz’da, “Mahallem adına bize ve çiftçimize destek olan Başkanımıza çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.