Alanya'da uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı

ASAYİŞ 20.10.2020 - 16:54, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Alanya'da uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı

Antalya'nın Alanya ilçesinde polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alınırken, bir miktar esrar ve metamfetamin ele geçirildi. Şüphelilerden 2'si serbest bırakılırken, 2'si adliyeye sevk edildi.

haberimizvar.net- Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, ilçede uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında polis ekipleri Tosmur Mahallesi'nde bulunan bir adreste uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisini aldı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, bu gece belirlenen adrese baskın düzenlerken, evde M.Ç. (22), B.M.K. (22) ve E.T. (23) isimli şüphelilerin çıktığını fark ederek takibe aldı. Ekipler, şüphelileri Kerimcik Caddesi'nde yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerden M.Ç.'nin üstünden 1,57 gram metamfetamin ile bir miktar esrar ele geçirildi. Polis ekipleri evde yaptıkları aramada ise 1,79 gram metamfetamin ile 1,30 gram esrar ele geçirirken, olayla ilgili evde bulunan A.G.'yi (25) yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerden B.M.K. ve E.T. hakkında 'uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak' suçundan işlem yapılmasının ardından savcılık kararıyla serbest bırakıldı. Şüpheli M.Ç. ve A.G. ise emniyetteki işlemlerinin ardından 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan adliyeye sevk edildi. 
Antalya'nın Alanya ilçesinde polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alınırken, bir miktar esrar ve metamfetamin ele geçirildi. Şüphelilerden 2'si serbest bırakılırken, 2'si adliyeye sevk edildi.

haberimizvar.net- Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, ilçede uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında polis ekipleri Tosmur Mahallesi'nde bulunan bir adreste uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisini aldı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, bu gece belirlenen adrese baskın düzenlerken, evde M.Ç. (22), B.M.K. (22) ve E.T. (23) isimli şüphelilerin çıktığını fark ederek takibe aldı. Ekipler, şüphelileri Kerimcik Caddesi'nde yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerden M.Ç.'nin üstünden 1,57 gram metamfetamin ile bir miktar esrar ele geçirildi. Polis ekipleri evde yaptıkları aramada ise 1,79 gram metamfetamin ile 1,30 gram esrar ele geçirirken, olayla ilgili evde bulunan A.G.'yi (25) yakalayarak gözaltına aldı.

Şüphelilerden B.M.K. ve E.T. hakkında 'uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak' suçundan işlem yapılmasının ardından savcılık kararıyla serbest bırakıldı. Şüpheli M.Ç. ve A.G. ise emniyetteki işlemlerinin ardından 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan adliyeye sevk edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.