Alanya'da uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 17.12.2020 - 17:04, Güncelleme: 17.12.2020 - 17:04
 

Alanya'da uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı

Antalya'nın Alanya ilçesinde polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 4 kişi gözaltına alınırken, toplam 507,78 gram skunk maddesi ele geçirildi.

haberimizvar.net-Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalarda, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri R.A.'nın (25) Tosmur Mahallesi Hasan Çavuş Caddesi üzerinde bulunan ikametinde uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler evde arama kararının çıkmasının ardından belirlenen adrese baskın düzenledi. Baskında eve girdiklerinde O.C. (23) isimli şahsın da evde olduğunu gören ekipler, her ikisini de gözaltına aldı. Evde yapılan aramada ise satışa hazır hale getirilmiş 12 paket olmak üzere toplamda 7,78 gram skunk maddesi, hassas terazi ve 128 adet uyuşturucu madde paketlemek için kullanılan kilitli poşet ele geçirildi. R.A. ifadesinde uyuşturucuyu Ç.B.'den (20) aldığını beyan etmesi üzerine şüpheli, Saray Mahallesi'nde yakalanarak gözaltına alındı. Ç.B.'nin de yine uyuşturucu maddeyi B.B.'den (33) aldığını söylemesi üzerine, şüpheli Kestel Mahallesi Sigorta Caddesi üzerinde bulunan ikametinde yakalanarak gözaltına alındı. Evinde yapılan aramada 500 gram skunk maddesi ve hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 şüpheli ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Şüpheliler daha sonra adliyeye sevk edildi.
Antalya'nın Alanya ilçesinde polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 4 kişi gözaltına alınırken, toplam 507,78 gram skunk maddesi ele geçirildi.

haberimizvar.net- Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalarda, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri R.A.'nın (25) Tosmur Mahallesi Hasan Çavuş Caddesi üzerinde bulunan ikametinde uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler evde arama kararının çıkmasının ardından belirlenen adrese baskın düzenledi. Baskında eve girdiklerinde O.C. (23) isimli şahsın da evde olduğunu gören ekipler, her ikisini de gözaltına aldı. Evde yapılan aramada ise satışa hazır hale getirilmiş 12 paket olmak üzere toplamda 7,78 gram skunk maddesi, hassas terazi ve 128 adet uyuşturucu madde paketlemek için kullanılan kilitli poşet ele geçirildi. R.A. ifadesinde uyuşturucuyu Ç.B.'den (20) aldığını beyan etmesi üzerine şüpheli, Saray Mahallesi'nde yakalanarak gözaltına alındı. Ç.B.'nin de yine uyuşturucu maddeyi B.B.'den (33) aldığını söylemesi üzerine, şüpheli Kestel Mahallesi Sigorta Caddesi üzerinde bulunan ikametinde yakalanarak gözaltına alındı. Evinde yapılan aramada 500 gram skunk maddesi ve hassas terazi ele geçirildi.


Gözaltına alınan 4 şüpheli ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Şüpheliler daha sonra adliyeye sevk edildi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.