Alanya'da yeni dönem

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.04.2024 - 13:09, Güncelleme: 05.04.2024 - 13:09
 

Alanya'da yeni dönem

Alanya Belediye Başkanı CHP'li Tarık Osman Özçelik mazbatasını aldıktan sonra yapılan devir teslim töreni ile görevine başladı. Özçelik, "Demokrasimiz gereği seçimle geliyor, seçimle gidiyoruz. Benim hayatta en büyük onur duyduğum şey kadim şehrimiz Alanya'mıza 10 yıl boyunca hizmet etmek şansını bulmak" dedi.

haberimizvar.net- Alanya Belediyesi'nde devir teslim töreni gerçekleşti. CHP'den Alanya Belediye Başkanı seçilen Osman Tarık Özçelik, mazbatasını dün İlçe Seçim Kurulu'ndan aldıktan sonra bugün de devir teslim töreniyle görevi Adem Murat Yücel'den devraldı. Tören öncesi CHP İlçe Başkanlığı binası önünden Atatürk anıtına yürüyen Özçelik ve CHP'liler, anıta çelenk bıraktı. Törene Alanya Belediye Başkanı Osman Özçelik, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, CHP Antalya milletvekilleri Sururi Çorabatır, Cavit Arı, Aliye Coşar, CHP Parti Meclisi Üyesi Şengül Yeşildal, CHP Alanya Belediye Meclis üyeleri, partililer ile çok sayıda vatandaş katıldı. Çelenk bırakma töreni saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okunmasıyla sona erdi. Ardından Özçelik ve beraberindekiler vatandaşların alkışları eşliğinde Alanya Belediye binası önüne geçti. Alanya Belediye binası önünde yapılan devir teslimde Yücel, Özçelik'e görevi devretti. Yücel ile Özçelik birbirlerine çiçek takdim etti. Özçelik Yücel'e plaket takdim ederken, Yücel de Özçelik'e Türk bayrağı tablosu hediye etti. Özçelik daha sonra başkanlık makamına çıkarak tebrikleri kabul etti. Devir teslim töreninde konuşan Yücel, “Demokrasimiz gereği seçimle geliyor seçimle gidiyoruz. Benim hayatta en büyük onur duyduğum şey kadim şehrimiz Alanya'mıza 10 yıl boyunca hizmet etme şansı bulmak. Tüm Alanya halkına hakkımı helal ediyorum onlardan da helallik istiyorum. Özçelik'e başarılar diliyorum. Alanya'mıza hayırlı olmasını temenni ederim. Allah yolunuzu açık etsin" dedi. Özçelik ise konuşmasında "Kutlu bir günde görevimizi Yücel'den 10 yıllık hizmeti sonrasında devralıyorum. Şu ana kadarki hizmetleri için kendisine çok teşekkür ediyorum. Allah sağlık sıhhat verirse Alanya'mıza bir süre de ben hizmet etmek için buradayım. Ben de Yücel gibi görevimi devretmek üzere görevi devralıyorum. Hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu. 
Alanya Belediye Başkanı CHP'li Tarık Osman Özçelik mazbatasını aldıktan sonra yapılan devir teslim töreni ile görevine başladı. Özçelik, "Demokrasimiz gereği seçimle geliyor, seçimle gidiyoruz. Benim hayatta en büyük onur duyduğum şey kadim şehrimiz Alanya'mıza 10 yıl boyunca hizmet etmek şansını bulmak" dedi.

haberimizvar.net-  Alanya Belediyesi'nde devir teslim töreni gerçekleşti. CHP'den Alanya Belediye Başkanı seçilen Osman Tarık Özçelik, mazbatasını dün İlçe Seçim Kurulu'ndan aldıktan sonra bugün de devir teslim töreniyle görevi Adem Murat Yücel'den devraldı. Tören öncesi CHP İlçe Başkanlığı binası önünden Atatürk anıtına yürüyen Özçelik ve CHP'liler, anıta çelenk bıraktı. Törene Alanya Belediye Başkanı Osman Özçelik, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, CHP Antalya milletvekilleri Sururi Çorabatır, Cavit Arı, Aliye Coşar, CHP Parti Meclisi Üyesi Şengül Yeşildal, CHP Alanya Belediye Meclis üyeleri, partililer ile çok sayıda vatandaş katıldı. Çelenk bırakma töreni saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okunmasıyla sona erdi.

Ardından Özçelik ve beraberindekiler vatandaşların alkışları eşliğinde Alanya Belediye binası önüne geçti. Alanya Belediye binası önünde yapılan devir teslimde Yücel, Özçelik'e görevi devretti. Yücel ile Özçelik birbirlerine çiçek takdim etti. Özçelik Yücel'e plaket takdim ederken, Yücel de Özçelik'e Türk bayrağı tablosu hediye etti. Özçelik daha sonra başkanlık makamına çıkarak tebrikleri kabul etti.

Devir teslim töreninde konuşan Yücel, “Demokrasimiz gereği seçimle geliyor seçimle gidiyoruz. Benim hayatta en büyük onur duyduğum şey kadim şehrimiz Alanya'mıza 10 yıl boyunca hizmet etme şansı bulmak. Tüm Alanya halkına hakkımı helal ediyorum onlardan da helallik istiyorum. Özçelik'e başarılar diliyorum. Alanya'mıza hayırlı olmasını temenni ederim. Allah yolunuzu açık etsin" dedi.

Özçelik ise konuşmasında "Kutlu bir günde görevimizi Yücel'den 10 yıllık hizmeti sonrasında devralıyorum. Şu ana kadarki hizmetleri için kendisine çok teşekkür ediyorum. Allah sağlık sıhhat verirse Alanya'mıza bir süre de ben hizmet etmek için buradayım. Ben de Yücel gibi görevimi devretmek üzere görevi devralıyorum. Hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.