Alanya'da Yeni Oto Galericiler Sitesi açılıyor

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 22.02.2024 - 16:46, Güncelleme: 22.02.2024 - 16:46
 

Alanya'da Yeni Oto Galericiler Sitesi açılıyor

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya'daki galerici ve oto kiralama esnaflarıyla bir araya geldi. Esnafların taleplerini dinleyen Başkan Yücel, "Alanya'da bir ilki daha gerçekleştiriyor, araç satış ve kiralamaya yönelik imar alanını hayata geçiriyoruz. Yeni Oto Galericiler Sitesi'ni yıl sonuna hizmetinize sunacağız" dedi.

haberimizvar.net- Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, kentte faaliyet gösteren oto kiralama ve galerici esnaflarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Yücel'e MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, meclis üyesi adayları Hüseyin Güney, Fevzi Alaettinoğlu, Alaaddin Işık eşlik ederken toplantıya galerici ve oto kiralama esnafları yoğun ilgi gösterdi.   'İLK DEFA ARAÇ SATIŞ VE KİRALAMAYA YÖNELİK İMAR ALANINI HAYATA GEÇİYORUZ' Başkan Adem Murat Yücel, esnafların taleplerini dinlerken bir de müjde verdi. Başkan Yücel, "Sizlere Yeni Oto Galericiler Sitesi'ni müjdelemek istiyorum. Yeni siteniz, Kestel Mahallemizde doğu mahallelerimiz ile batı mahallelerimizin bağlantısını sağlayan ve yapım çalışmasında sona gelinen yeni kuzey çevreyolu üzerinde, kavşak bağlantıları ile güçlendirilmiş, yeni kurulan Büyük Akdeniz Küçük Sanayi Sitesi'ne komşu olacak. Yapacağımız bu hizmetle Alanya'da ilk defa araç satış ve kiralamaya yönelik imar alanını hayata geçirmiş olacağız" dedi.   ALANYA'NIN KANAYAN YARASI 40 DÖNÜMLÜK DEV ALANDA ÇÖZÜLECEK Proje üzerinde anlatımına devam eden Başkan Adem Murat Yücel, "Yaklaşık 40 bin metrekarelik alanda düzenleyeceğimiz projemiz içerisinde, araç satışı ve kiralaması işlemlerinizi geniş ve ferah alanlarda icra edebileceksiniz. Ulaşım bağlantılarına ve sosyal alanlara sahip olacaksınız. Kent içinde bulunan, araç parkına ihtiyacı olan işletmeleriniz, düzenlediğimiz bu alan ile gerekli olan depolama alanlarına da cevap verecek. Bu sayede kent içerisinde oluşan araç yoğunluğunu da azaltacağız. Bu mega projemizi hem esnaflarımızın hem de vatandaşlarımızın konforunu en ince ayrıntısına kadar düşünerek dizayn ettik. Yeni Oto Galericiler Sitesi içerisinde noterlerin, banka şubelerinin, oto eksper firmalarının da olduğu bütün kademeleri ile beraber her türlü oto ticari faaliyet ve yan kollarının da yapılabileceği bir alan tasarladık. Projemizi hayata geçirerek iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı esnasında ruhsatlandırma kriterleri gereği konut amaçlı binaların altında olması artık yasaklanan oto galericiler ve oto kiralama esnafımızın sorunlarını da gidermiş olacağız" diye konuştu. En kısa zamanda imar uygulamalarını da tamamlayıp artık yapım aşamasına geçeceklerini ve yıl sonuna kadar yeni Oto Galericiler Sitesi'ni hizmete sunacaklarını söyleyen Başkan Yücel'e esnaflar da teşekkür etti.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya'daki galerici ve oto kiralama esnaflarıyla bir araya geldi. Esnafların taleplerini dinleyen Başkan Yücel, "Alanya'da bir ilki daha gerçekleştiriyor, araç satış ve kiralamaya yönelik imar alanını hayata geçiriyoruz. Yeni Oto Galericiler Sitesi'ni yıl sonuna hizmetinize sunacağız" dedi.

haberimizvar.net- Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, kentte faaliyet gösteren oto kiralama ve galerici esnaflarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Yücel'e MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, meclis üyesi adayları Hüseyin Güney, Fevzi Alaettinoğlu, Alaaddin Işık eşlik ederken toplantıya galerici ve oto kiralama esnafları yoğun ilgi gösterdi.

 

'İLK DEFA ARAÇ SATIŞ VE KİRALAMAYA YÖNELİK İMAR ALANINI HAYATA GEÇİYORUZ'

Başkan Adem Murat Yücel, esnafların taleplerini dinlerken bir de müjde verdi. Başkan Yücel, "Sizlere Yeni Oto Galericiler Sitesi'ni müjdelemek istiyorum. Yeni siteniz, Kestel Mahallemizde doğu mahallelerimiz ile batı mahallelerimizin bağlantısını sağlayan ve yapım çalışmasında sona gelinen yeni kuzey çevreyolu üzerinde, kavşak bağlantıları ile güçlendirilmiş, yeni kurulan Büyük Akdeniz Küçük Sanayi Sitesi'ne komşu olacak. Yapacağımız bu hizmetle Alanya'da ilk defa araç satış ve kiralamaya yönelik imar alanını hayata geçirmiş olacağız" dedi.

 

ALANYA'NIN KANAYAN YARASI 40 DÖNÜMLÜK DEV ALANDA ÇÖZÜLECEK

Proje üzerinde anlatımına devam eden Başkan Adem Murat Yücel, "Yaklaşık 40 bin metrekarelik alanda düzenleyeceğimiz projemiz içerisinde, araç satışı ve kiralaması işlemlerinizi geniş ve ferah alanlarda icra edebileceksiniz. Ulaşım bağlantılarına ve sosyal alanlara sahip olacaksınız. Kent içinde bulunan, araç parkına ihtiyacı olan işletmeleriniz, düzenlediğimiz bu alan ile gerekli olan depolama alanlarına da cevap verecek. Bu sayede kent içerisinde oluşan araç yoğunluğunu da azaltacağız. Bu mega projemizi hem esnaflarımızın hem de vatandaşlarımızın konforunu en ince ayrıntısına kadar düşünerek dizayn ettik. Yeni Oto Galericiler Sitesi içerisinde noterlerin, banka şubelerinin, oto eksper firmalarının da olduğu bütün kademeleri ile beraber her türlü oto ticari faaliyet ve yan kollarının da yapılabileceği bir alan tasarladık. Projemizi hayata geçirerek iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı esnasında ruhsatlandırma kriterleri gereği konut amaçlı binaların altında olması artık yasaklanan oto galericiler ve oto kiralama esnafımızın sorunlarını da gidermiş olacağız" diye konuştu.

En kısa zamanda imar uygulamalarını da tamamlayıp artık yapım aşamasına geçeceklerini ve yıl sonuna kadar yeni Oto Galericiler Sitesi'ni hizmete sunacaklarını söyleyen Başkan Yücel'e esnaflar da teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.