Alanyalı gençlerden İyi Parti’ye destek

SİYASET 29.04.2021 - 10:19, Güncelleme: 29.04.2021 - 10:19
 

Alanyalı gençlerden İyi Parti’ye destek

İyi Parti, gençlerin desteğini almaya devam ediyor. Alanya’nın Z kuşağının Meral Akşener sevgisini, öğretmenleri Meryem Aydoğan’a gönderdiği telefon mesajı ile müjdeledi.

haberimizvar.net- İyi Parti’de gençlere, diğer siyasi partilerde olduğu gibi ‘dolgu malzemesi’ gibi bakılmadığını ifade eden Meryem Aydoğan,  İYİ Parti’yi nasıl Türk milletinin bir dip dalgası kurduysa, gençlerin Türkiye’ye olan hizmet aşkıyla da iktidar olacağız. Biz bu aşkın bir kor olduğunu görüyorduk. Şimdi ise, yangın gibi bütün Türkiye’yi saracak ve yürekleri ısıtıyoruz. İyi Parti ve Meral Akşener, Türkiye’deki gençlerin tek umudu oldu” diye konuştu.  İYİ Parti'nin kuruluş aşamasında görev almayarak ‘önce partim’ diyen Meryem Aydoğan, partisinden Antalya milletvekili adayı olup, siyasi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Aydoğan, “Meral Akşener'in ve İYİ Parti'nin büyüyeceğine olan inancımızı hem yaşadığımız coğrafyada, hem de ziyaret ettiğimiz yerlerde anlatmaya devam ediyoruz. İyi Parti’nin her geçen gün büyüdüğüne, insanların Meral Akşener ve İyi Parti’ye olan güvenin arttığını iktidarın yaşadığı panik havasından da görmekteyiz” dedi. Meryem Aydoğan daha önce ziyaretinde bulunduğu 240 kişilik Z kuşağı gençlerine İyi Parti’yi anlattığı öğrenilirken, cep telefonuna gelen mesaj Aydoğan’ı duygulandırdı.  Bir öğretmen arkadaşının ‘Meryem abla Z kuşağı gümbür gümbür geliyor. 240 öğrencimin ortak fikri Meral Hanım’dır’ mesajını sosyal medyada paylaşan Aydoğan "Bizim dışımızda sevdiklerimizde  İYİ PARTİ'YE çalışıyor. Sevdiklerimize ve gençlerimize teşekkür ederiz. Cesur yürekleri var olsun. İl Başkanımız, İlçe Başkanlarımız ve tüm İYİ partililer ile başaracağız. Antalya'mızı gençlerimiz ile birlikte mutlu yarınlara taşıyacağız. İyi Parti iktidarıyla ve Meral Akşener liderliğinde Türkiye iyi olacak" şeklinde konuştu.
İyi Parti, gençlerin desteğini almaya devam ediyor. Alanya’nın Z kuşağının Meral Akşener sevgisini, öğretmenleri Meryem Aydoğan’a gönderdiği telefon mesajı ile müjdeledi.

haberimizvar.net- İyi Parti’de gençlere, diğer siyasi partilerde olduğu gibi ‘dolgu malzemesi’ gibi bakılmadığını ifade eden Meryem Aydoğan,  İYİ Parti’yi nasıl Türk milletinin bir dip dalgası kurduysa, gençlerin Türkiye’ye olan hizmet aşkıyla da iktidar olacağız. Biz bu aşkın bir kor olduğunu görüyorduk. Şimdi ise, yangın gibi bütün Türkiye’yi saracak ve yürekleri ısıtıyoruz. İyi Parti ve Meral Akşener, Türkiye’deki gençlerin tek umudu oldu” diye konuştu. 
İYİ Parti'nin kuruluş aşamasında görev almayarak ‘önce partim’ diyen Meryem Aydoğan, partisinden Antalya milletvekili adayı olup, siyasi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Aydoğan, “Meral Akşener'in ve İYİ Parti'nin büyüyeceğine olan inancımızı hem yaşadığımız coğrafyada, hem de ziyaret ettiğimiz yerlerde anlatmaya devam ediyoruz. İyi Parti’nin her geçen gün büyüdüğüne, insanların Meral Akşener ve İyi Parti’ye olan güvenin arttığını iktidarın yaşadığı panik havasından da görmekteyiz” dedi. Meryem Aydoğan daha önce ziyaretinde bulunduğu 240 kişilik Z kuşağı gençlerine İyi Parti’yi anlattığı öğrenilirken, cep telefonuna gelen mesaj Aydoğan’ı duygulandırdı.  Bir öğretmen arkadaşının ‘Meryem abla Z kuşağı gümbür gümbür geliyor. 240 öğrencimin ortak fikri Meral Hanım’dır’ mesajını sosyal medyada paylaşan Aydoğan "Bizim dışımızda sevdiklerimizde  İYİ PARTİ'YE çalışıyor. Sevdiklerimize ve gençlerimize teşekkür ederiz. Cesur yürekleri var olsun. İl Başkanımız, İlçe Başkanlarımız ve tüm İYİ partililer ile başaracağız. Antalya'mızı gençlerimiz ile birlikte mutlu yarınlara taşıyacağız. İyi Parti iktidarıyla ve Meral Akşener liderliğinde Türkiye iyi olacak" şeklinde konuştu.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.