Alanyalı kovboylar tutuklandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2024 - 14:30, Güncelleme: 25.01.2024 - 14:30
 

Alanyalı kovboylar tutuklandı

Antalya’nın Alanya ilçesinde araçtan tabanca ile havaya ateş ederek genel güvenliği kasten tehlikeye sokan 1 kişi tutuklandı.

haberimizvar.net- Alanya ilçesi Çarşı Mahallesi Kale Yolu Caddesi üzerinde bulunan bir iş yeri önünde, bir araçtan tabanca ile havaya ateş açıldı. İhbarın ardından Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemede 9 milimetre çapında boş kovan buldu. Kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu şüphelilerinin H.K. ve C.K. olduğu tespit edildi.  Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla adresleri tespit edilen şüpheliler yakalandı. Şahıslara ait ev, araç ve işyerinde yapılan aramalarda ise 3 ruhsatsız tabanca, 25 fişek ile 3 boş kovan ele geçirildi. Savcılığa sevk edilen şüphelilerden C. K., çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.
Antalya’nın Alanya ilçesinde araçtan tabanca ile havaya ateş ederek genel güvenliği kasten tehlikeye sokan 1 kişi tutuklandı.

haberimizvar.net- Alanya ilçesi Çarşı Mahallesi Kale Yolu Caddesi üzerinde bulunan bir iş yeri önünde, bir araçtan tabanca ile havaya ateş açıldı. İhbarın ardından Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemede 9 milimetre çapında boş kovan buldu. Kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu şüphelilerinin H.K. ve C.K. olduğu tespit edildi. 


Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla adresleri tespit edilen şüpheliler yakalandı. Şahıslara ait ev, araç ve işyerinde yapılan aramalarda ise 3 ruhsatsız tabanca, 25 fişek ile 3 boş kovan ele geçirildi. Savcılığa sevk edilen şüphelilerden C. K., çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.