Alanya'nın spor tesisleri görücüye çıktı

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.11.2023 - 11:42, Güncelleme: 15.11.2023 - 11:42
 

Alanya'nın spor tesisleri görücüye çıktı

Avrupa Spor Başkentleri ve Şehirleri Federasyonu (ACES Europe) tarafından Alanya'nın gelecek yıl '2024 Akdeniz Spor Başkenti' seçilmesinin ardından ACES Europe temsilcileri kentteki spor tesislerini ve spor faaliyetlerini yerinde inceledi.

haberimizvar.net- Yılda ulusal ve uluslararası ölçekte 100'ün üzerinde spor organizasyonuna ev sahipliği yapan Alanya, bir ilke imza attı. Alanya Belediyesi'nin girişimleri ve çalışmalarıyla Alanya, Türkiye'de '2024 yılı Akdeniz Spor Başkenti' ödülüne layık görüldü. Alanya'ya gelen 3 kişilik ACES Europe heyeti, kentin dört bir yanında inceleme yaptı. ACES Europe Başkanı Gian Francesco Lupattelli, heyet üyesi Fabrizio Santangelo, ACES Türkiye Delegesi Doç. Dr. Veli Ozan Çakır; Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Emre Kıldırgıcı ve Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur ile birlikte spor tesislerini gezdi. ACES EUROPE BAŞKANI 700 METRE YÜKSEKLİTEN UÇTU Ulusal ve uluslararası yarışmaların yapıldığı yamaç paraşütü parkurlarını incelemeye giden ACES Europe Başkanı Gian Francesco, parkuru çok beğendi ve 700 metre yüksekliğindeki parkurda uçuş gerçekleştirdi. Diğer yandan 2024 yılı Akdeniz Spor Başkenti Ödülü,7 Aralık'ta Brüksel'de Avrupa Parlamentosu'nda düzenlenecek olan törenle teslim alınacak.
Avrupa Spor Başkentleri ve Şehirleri Federasyonu (ACES Europe) tarafından Alanya'nın gelecek yıl '2024 Akdeniz Spor Başkenti' seçilmesinin ardından ACES Europe temsilcileri kentteki spor tesislerini ve spor faaliyetlerini yerinde inceledi.

haberimizvar.net- Yılda ulusal ve uluslararası ölçekte 100'ün üzerinde spor organizasyonuna ev sahipliği yapan Alanya, bir ilke imza attı. Alanya Belediyesi'nin girişimleri ve çalışmalarıyla Alanya, Türkiye'de '2024 yılı Akdeniz Spor Başkenti' ödülüne layık görüldü. Alanya'ya gelen 3 kişilik ACES Europe heyeti, kentin dört bir yanında inceleme yaptı. ACES Europe Başkanı Gian Francesco Lupattelli, heyet üyesi Fabrizio Santangelo, ACES Türkiye Delegesi Doç. Dr. Veli Ozan Çakır; Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Emre Kıldırgıcı ve Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur ile birlikte spor tesislerini gezdi.

ACES EUROPE BAŞKANI 700 METRE YÜKSEKLİTEN UÇTU

Ulusal ve uluslararası yarışmaların yapıldığı yamaç paraşütü parkurlarını incelemeye giden ACES Europe Başkanı Gian Francesco, parkuru çok beğendi ve 700 metre yüksekliğindeki parkurda uçuş gerçekleştirdi. Diğer yandan 2024 yılı Akdeniz Spor Başkenti Ödülü,7 Aralık'ta Brüksel'de Avrupa Parlamentosu'nda düzenlenecek olan törenle teslim alınacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.