Alanyaspor 19 yaşındaki Nijeryalı Kehinde ile anlaştı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.02.2024 - 16:54, Güncelleme: 08.02.2024 - 16:54
 

Alanyaspor 19 yaşındaki Nijeryalı Kehinde ile anlaştı

Corendon Alanyaspor, 19 yaşındaki Nijeryalı futbolcu Daniel Kehinde Akinlosotu ile profesyonel sözleşme imzaladı.

haberimizvar.net- Trendyol Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor, devre arası transfer çalışmalarına devam ediyor. Alanya ekibi, 2005 doğumlu Nijeryalı Daniel Kehinde Akinlosotu ile profesyonel sözleşme imzaladığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz, 2005 doğumlu Nijeryalı orta saha oyuncusu Daniel Kehinde Akinlosotu ile 4.5 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı” ifadeleri kullanıldı.  Alanyaspor, geçtiğimiz gün de Güney Koreli forvet oyuncusu Ui-Jo Hwang ile sezon sonuna kadar kiralık olarak sözleşme imzalamıştı.
Corendon Alanyaspor, 19 yaşındaki Nijeryalı futbolcu Daniel Kehinde Akinlosotu ile profesyonel sözleşme imzaladı.

haberimizvar.net- Trendyol Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor, devre arası transfer çalışmalarına devam ediyor. Alanya ekibi, 2005 doğumlu Nijeryalı Daniel Kehinde Akinlosotu ile profesyonel sözleşme imzaladığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz, 2005 doğumlu Nijeryalı orta saha oyuncusu Daniel Kehinde Akinlosotu ile 4.5 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı” ifadeleri kullanıldı. 


Alanyaspor, geçtiğimiz gün de Güney Koreli forvet oyuncusu Ui-Jo Hwang ile sezon sonuna kadar kiralık olarak sözleşme imzalamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.