Alanyaspor-Beşiktaş maçı biletleri satışta

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.05.2024 - 16:04, Güncelleme: 07.05.2024 - 16:04
 

Alanyaspor-Beşiktaş maçı biletleri satışta

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Corendon Alanyaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak maçın biletleri satışa sunuldu.

haberimizvar.net- Alanyaspor, Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında 12 Mayıs Pazar günü sahasında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Bu zorlu müsabakanın biletleri ise satışa çıktı.  Müsabakanın bilet fiyatları şu şekilde:  "VIP Tribünü: 5 bin TL  Maraton Tribünü: Bin TL  Güney ve Kuzey Kale Arkası Tribünü: 500 TL  Misafir Tribünü: 650 TL”  Mücadele öncesinde Alanyaspor ligde 49 puanla averajla 6. sırada, Beşiktaş ise 54 puanla 5. sırada yer alıyor. 
Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Corendon Alanyaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak maçın biletleri satışa sunuldu.

haberimizvar.net- Alanyaspor, Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında 12 Mayıs Pazar günü sahasında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Bu zorlu müsabakanın biletleri ise satışa çıktı. 
Müsabakanın bilet fiyatları şu şekilde: 
"VIP Tribünü: 5 bin TL 
Maraton Tribünü: Bin TL 
Güney ve Kuzey Kale Arkası Tribünü: 500 TL 
Misafir Tribünü: 650 TL” 
Mücadele öncesinde Alanyaspor ligde 49 puanla averajla 6. sırada, Beşiktaş ise 54 puanla 5. sırada yer alıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.