Alanyaspor evinde dağıldı: 0-3

SPOR 11.11.2023 - 18:44, Güncelleme: 11.11.2023 - 18:44
 

Alanyaspor evinde dağıldı: 0-3

Sezona iyi başlayamayan Alanyaspor'da işler iyi gitmiyor. Evinde Gaziantep F.K' ya 3-0 mağlup olan Antalya ekibi için tehlike çanları çalmaya başladı.

haberimizvar.net- Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Ligin 12. haftasında Corendon Alanyaspor ile Gaziantep FK karşı karşıya geldi. Corendon Alanyaspor'un ev sahipliğinde oynanan mücadeleden konuk ekip Gaziantep FK 3-0'lık skorla galip ayrılan taraf oldu. Mücadelede gol perdesini 45+8. dakikada Maxim açtı. Ardından 45+10. dakikada Draguş takımının 2. golünü kaydetti. Maçta Riascos 90+5. dakikada takımının 3. golünü atan isim oldu. Bu maçın ardından Gaziantep FK 15 puanla 9. sırada yer aldı. Alanyaspor ise 10 puanla 16. sırada bulunuyor.
Sezona iyi başlayamayan Alanyaspor'da işler iyi gitmiyor. Evinde Gaziantep F.K' ya 3-0 mağlup olan Antalya ekibi için tehlike çanları çalmaya başladı.

haberimizvar.net- Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Ligin 12. haftasında Corendon Alanyaspor ile Gaziantep FK karşı karşıya geldi.

Corendon Alanyaspor'un ev sahipliğinde oynanan mücadeleden konuk ekip Gaziantep FK 3-0'lık skorla galip ayrılan taraf oldu.

Mücadelede gol perdesini 45+8. dakikada Maxim açtı.

Ardından 45+10. dakikada Draguş takımının 2. golünü kaydetti.

Maçta Riascos 90+5. dakikada takımının 3. golünü atan isim oldu.

Bu maçın ardından Gaziantep FK 15 puanla 9. sırada yer aldı.

Alanyaspor ise 10 puanla 16. sırada bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.