Alanyaspor Fenerbahçe maçına hazır

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2024 - 20:51, Güncelleme: 10.02.2024 - 20:51
 

Alanyaspor Fenerbahçe maçına hazır

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında yarın Fenerbahçe’ye konuk olacak Corendon Alanyaspor bu maçın hazırlıklarını tamamladı.

haberimizvar.net- Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde gerçekleşen antrenmanda futbolcular ısınma hareketlerinin ardından maçın taktik çalışmasını gerçekleştirdi. Alanya ekibi bu antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamladı.  Alanyaspor, yarın saat 19.00’da Ülker Stadyumu’nda Fenerbahçe ile karşılaşacak.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında yarın Fenerbahçe’ye konuk olacak Corendon Alanyaspor bu maçın hazırlıklarını tamamladı.

haberimizvar.net- Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde gerçekleşen antrenmanda futbolcular ısınma hareketlerinin ardından maçın taktik çalışmasını gerçekleştirdi. Alanya ekibi bu antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamladı. 


Alanyaspor, yarın saat 19.00’da Ülker Stadyumu’nda Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.