Alanyaspor, ligde 6 maç sonra galibiyeti hatırladı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.03.2024 - 13:51, Güncelleme: 05.03.2024 - 13:51
 

Alanyaspor, ligde 6 maç sonra galibiyeti hatırladı

Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor'u mağlup ederek ligde 6 maç sonra galibiyet aldı.

haberimizvar.net- Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Corendon Alanyaspor, sahasında Trabzonspor’u 3-1 mağlup etti. Alanya ekibi bu galibiyetle ligdeki puanını 33’e yükseltirken haftayı averajla 13. sırada tamamladı. Alanyaspor, Trabzonspor maçına kadar ligde son 6 haftada 5 beraberlik ve 1 yenilgi almıştı. Güney ekibi, ligde son olarak 21. haftada sahasında Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup etmişti. Teknik Direktör Fatih Tekke’nin öğrencileri, Trabzonspor’u mağlup ederek ligde 6 maç aranın ardından galibiyet hasretini bitirdi.   Alanyaspor, ligin 29. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak. 
Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor'u mağlup ederek ligde 6 maç sonra galibiyet aldı.

haberimizvar.net- Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Corendon Alanyaspor, sahasında Trabzonspor’u 3-1 mağlup etti. Alanya ekibi bu galibiyetle ligdeki puanını 33’e yükseltirken haftayı averajla 13. sırada tamamladı. Alanyaspor, Trabzonspor maçına kadar ligde son 6 haftada 5 beraberlik ve 1 yenilgi almıştı. Güney ekibi, ligde son olarak 21. haftada sahasında Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup etmişti. Teknik Direktör Fatih Tekke’nin öğrencileri, Trabzonspor’u mağlup ederek ligde 6 maç aranın ardından galibiyet hasretini bitirdi.  
Alanyaspor, ligin 29. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.