Alanyaspor'a takviye

SPOR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.08.2023 - 12:26, Güncelleme: 08.08.2023 - 12:26
 

Alanyaspor'a takviye

Süper Lig takımlarından Corendon Alanyaspor transfer çalışmalarına devam ediyor. Akdeniz ekibi, Kosovalı defans oyuncusu Florent Hadergjonaj ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

haberimizvar.net-  Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde düzenlenen törende Kosovalı 29 yaşındaki oyuncu ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Törende konuşan Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Kasımpaşa'da oynarken bize zorluklar yaşatmıştı. Umarım bizde de aynı başarıyı gösterir. Kendisi kişilik ve karakter olarak takdir ettiğimiz bir futbolcu. Her iki tarafa da hayırlı olsun" dedi.  'BAŞARILI OLMAYA GELDİM' Deneyimli savunma oyuncusu Florent Hadergjonaj ise "Güzel sözleri için başkanımıza teşekkür ediyorum. Kendimi şu anda bile çok rahat hissetmeye başladım. Buradaki herkes beni çok iyi karşıladı. Alanyaspor'u zaten takip ediyordum. Çok iyi bir kadroya sahip olduğumuzu ve bu sezon çok iyi işler çıkaracağımızı düşünüyorum. Buraya başarılı olmaya geldim. Taraftarlarımızı da mutlu etmemiz gerekiyor. Hedefimiz bu olacak" diye konuştu.
Süper Lig takımlarından Corendon Alanyaspor transfer çalışmalarına devam ediyor. Akdeniz ekibi, Kosovalı defans oyuncusu Florent Hadergjonaj ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

haberimizvar.net-  Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde düzenlenen törende Kosovalı 29 yaşındaki oyuncu ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Törende konuşan Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Kasımpaşa'da oynarken bize zorluklar yaşatmıştı. Umarım bizde de aynı başarıyı gösterir. Kendisi kişilik ve karakter olarak takdir ettiğimiz bir futbolcu. Her iki tarafa da hayırlı olsun" dedi. 

'BAŞARILI OLMAYA GELDİM'

Deneyimli savunma oyuncusu Florent Hadergjonaj ise "Güzel sözleri için başkanımıza teşekkür ediyorum. Kendimi şu anda bile çok rahat hissetmeye başladım. Buradaki herkes beni çok iyi karşıladı. Alanyaspor'u zaten takip ediyordum. Çok iyi bir kadroya sahip olduğumuzu ve bu sezon çok iyi işler çıkaracağımızı düşünüyorum. Buraya başarılı olmaya geldim. Taraftarlarımızı da mutlu etmemiz gerekiyor. Hedefimiz bu olacak" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.