Alanyaspor’da hedef ilk beş

SPOR 20.07.2020 - 12:46, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Alanyaspor’da hedef ilk beş

Süper Lig’in 33’üncü haftasında Yukatel Denizlispor’u 1-0’la geçen Aytemiz Alanyaspor’da hedef ligi ilk 5 içerisinde tamamlamak

haberimizvar.net- Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Yukatel Denizlispor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, “Maçtan önce kolay gözükse de Denizlispor maçı kolay olmadı. Çünkü rakip bizi kendi sahasında karşıladı. Oyun yollarımızı kapatmaya çalıştı. Biz elimizden geleni yaptık. Pozisyon yaratmaya çalıştık, yarattık da. Rakibe de pozisyon verdik ilk yarı. İkinci yarı daha da baskılı oynamaya çalıştık ve bulduğumuz bir golle de maçı 1-0 kazandık, 3 puanı aldık” dedi.   ‘KAZANIP BEKLEYECEĞİZ’ Denizli maçını mutlak kazanmak istediklerini belirten Bulut, “Kazanmamız gereken bir maçtı çünkü ilk 5’in içerisinde olmak istiyoruz. Önümüzdeki haftaya bunu bıraktık çünkü Galatasaray 1 puan önümüzde. Rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Biz de maçımızı alırsak bunu gerçekleştirmiş olacağız. Ondan sonra biliyorsunuz kupa final maçımız var. Ama önemli olan bugün burada kazanmamız. Futbolcularımı tebrik ediyorum” diye konuştu.    
Süper Lig’in 33’üncü haftasında Yukatel Denizlispor’u 1-0’la geçen Aytemiz Alanyaspor’da hedef ligi ilk 5 içerisinde tamamlamak

haberimizvar.net- Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Yukatel Denizlispor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, “Maçtan önce kolay gözükse de Denizlispor maçı kolay olmadı. Çünkü rakip bizi kendi sahasında karşıladı. Oyun yollarımızı kapatmaya çalıştı. Biz elimizden geleni yaptık. Pozisyon yaratmaya çalıştık, yarattık da. Rakibe de pozisyon verdik ilk yarı. İkinci yarı daha da baskılı oynamaya çalıştık ve bulduğumuz bir golle de maçı 1-0 kazandık, 3 puanı aldık” dedi.

 

‘KAZANIP BEKLEYECEĞİZ’

Denizli maçını mutlak kazanmak istediklerini belirten Bulut, “Kazanmamız gereken bir maçtı çünkü ilk 5’in içerisinde olmak istiyoruz. Önümüzdeki haftaya bunu bıraktık çünkü Galatasaray 1 puan önümüzde. Rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Biz de maçımızı alırsak bunu gerçekleştirmiş olacağız. Ondan sonra biliyorsunuz kupa final maçımız var. Ama önemli olan bugün burada kazanmamız. Futbolcularımı tebrik ediyorum” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.