Albayrak’a bir tepki de Şahin’den: ‘Damat aklımızla alay ediyor’

GÜNDEM 03.10.2019 - 16:47, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Albayrak’a bir tepki de Şahin’den: ‘Damat aklımızla alay ediyor’

Berat Albayrak’ın enflasyonun yüzde 9.26 olduğunu açıklamasına tepki gösteren CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “Ağam bizimle eğleniyor” dedi

haberimizvar.net Enflasyonun eylül ayında yıllık bazda yüzde 9,26’ya indiğini açıklayan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a tepki gösteren CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “Damat Albayrak aklımızla alay ediyor” dedi. Albayrak’a sosyal medya hesabından tepki gösteren Şahin, “Ocak yanmıyor, kazan kaynamıyor, halkımız her gün yoksulluk ve işsizlik altında eziliyor ama TÜİK ve Damat Albayrak aklımızla adeta alay ediyor. Son bir yıl da elektrik ve doğalgaza yüzde 50’den fazla, akaryakıta yüzde 30, tekel ürünlerine yüzde 60 ve temel gıda maddelerine yüzde 40’a varan zamlar yapılırken, Damat ve TUİK tarafından enflasyonun yüzde 9,26 olduğu iddia ediliyor” dedi. ADNAN YÜCEL’İN DİZELERİ Tepkisini, “Ya biz bu insanlarla aynı ülkede yaşamıyoruz ya da ‘ağam bizimle eğleniyor’. Gerçi bu enflasyon rakamını süsleyip, müjde gibi sunanlar saraylarda saltanat sürerken, halkın ne çektiğini, zamlarla hayatın ne hale geldiğini nereden bilsin!” diye sürdüren Şahin, şair Adnan Yücel’in “Saraylar saltanatlar çöker / Kan susar bir gün / Zulüm biter” dizelerini paylaştı.
Berat Albayrak’ın enflasyonun yüzde 9.26 olduğunu açıklamasına tepki gösteren CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “Ağam bizimle eğleniyor” dedi

haberimizvar.net Enflasyonun eylül ayında yıllık bazda yüzde 9,26’ya indiğini açıklayan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a tepki gösteren CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “Damat Albayrak aklımızla alay ediyor” dedi. Albayrak’a sosyal medya hesabından tepki gösteren Şahin, “Ocak yanmıyor, kazan kaynamıyor, halkımız her gün yoksulluk ve işsizlik altında eziliyor ama TÜİK ve Damat Albayrak aklımızla adeta alay ediyor. Son bir yıl da elektrik ve doğalgaza yüzde 50’den fazla, akaryakıta yüzde 30, tekel ürünlerine yüzde 60 ve temel gıda maddelerine yüzde 40’a varan zamlar yapılırken, Damat ve TUİK tarafından enflasyonun yüzde 9,26 olduğu iddia ediliyor” dedi.

ADNAN YÜCEL’İN DİZELERİ

Tepkisini, “Ya biz bu insanlarla aynı ülkede yaşamıyoruz ya da ‘ağam bizimle eğleniyor’. Gerçi bu enflasyon rakamını süsleyip, müjde gibi sunanlar saraylarda saltanat sürerken, halkın ne çektiğini, zamlarla hayatın ne hale geldiğini nereden bilsin!” diye sürdüren Şahin, şair Adnan Yücel’in “Saraylar saltanatlar çöker / Kan susar bir gün / Zulüm biter” dizelerini paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.