Alemlerin babası

GÜNDEM 21.06.2021 - 22:48, Güncelleme: 21.06.2021 - 22:48
 

Alemlerin babası

Sedat Peker’in Babalar Günü’nü kutlayan yazar Nihat Genç, “Alemlerin babası, muhalefetin babası, kırk yaş altındakilerin babası, Sedat Peker’e Allah ömür versin” dedi.

haberimizvar.net  Haber sitesi Veryansın TV’nin fikir babası, gazeteci-yazar Nihat Genç, organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı olan Sedat Peker’e övgüler yağdırdı. Peker’in Babalar Günü’nü kutlayan Genç, Twitter hesabından, “Kokain baronlarının, din tüccarlarının hırsız yüzlerini ortaya çıkartan, tövbe getirip Allah’a ve milletine sığınmış, alemlerin babası, muhalefetin babası, kırk yaş altındakilerin babası, Sedat Peker’e Allah ömür versin, yadellerde Allah’a emanet olsun, babalar günü kutlu olsun” paylaşımında bulundu.   SEDAT PEKER’DEN YANIT GELDİ   Nihat Genç’in kutlama mesajına yanıt veren Sedat Peker de, “Nihat ağabey (Genç), elimden geldiğince programlarınızı izleyip dik başlı oluşunuza her zaman saygı duyarım. Bu kelimeleri sizden duymak benim için çok değerli. İnşallah layık olurum” dedi. 
Sedat Peker’in Babalar Günü’nü kutlayan yazar Nihat Genç, “Alemlerin babası, muhalefetin babası, kırk yaş altındakilerin babası, Sedat Peker’e Allah ömür versin” dedi.

haberimizvar.net

 Haber sitesi Veryansın TV’nin fikir babası, gazeteci-yazar Nihat Genç, organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı olan Sedat Peker’e övgüler yağdırdı. Peker’in Babalar Günü’nü kutlayan Genç, Twitter hesabından, “Kokain baronlarının, din tüccarlarının hırsız yüzlerini ortaya çıkartan, tövbe getirip Allah’a ve milletine sığınmış, alemlerin babası, muhalefetin babası, kırk yaş altındakilerin babası, Sedat Peker’e Allah ömür versin, yadellerde Allah’a emanet olsun, babalar günü kutlu olsun” paylaşımında bulundu.

 

SEDAT PEKER’DEN YANIT GELDİ

 

Nihat Genç’in kutlama mesajına yanıt veren Sedat Peker de, “Nihat ağabey (Genç), elimden geldiğince programlarınızı izleyip dik başlı oluşunuza her zaman saygı duyarım. Bu kelimeleri sizden duymak benim için çok değerli. İnşallah layık olurum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.