Alev alev yanan otomobilde can pazarı yaşandı

ASAYİŞ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.01.2024 - 13:12, Güncelleme: 15.01.2024 - 13:12
 

Alev alev yanan otomobilde can pazarı yaşandı

Antalya'nın Kızılsaray Mahallesi'nde seyir halindeyken motor kısmında yangın çıkan otomobildeki 4 kişi kendilerini güçlükle dışarı atarak kurtuldu. Alev alev yanan otomobil İtfaiye'nin müdahalesi ile söndürülse de kullanılamaz hale geldi.

 haberimizvar.net- Kızılsaray Mahallesi’nde dün saat 20.00 sıralarında bir alışveriş merkezinde alışveriş yapan 4 kişilik aile, açık otoparka bıraktıkları 07 BMA 246 plakalı LPG'li otomobillerine binip evlerine gitmek için yola çıktı Yaklaşık 500 metre ilerledikten sonra otomobil, 60 Sokak’ta motor kısmından alev aldı. Sürücü Ahmet G. (30), aracı durdurdu. Ahmet G. ile annesi Hülya G. (49), babası Mesut G. (62) ve kardeşi Melihşah G. (15), can havliyle kendilerini dışarı attı. Çevredeki esnafın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Esnaf, itfaiye gelene kadar yangın söndürme tüpleriyle alevlere müdahale etti. Yangın, itfaiye ekiplerinin 1 saatlik çalışmasıyla söndürüldü. Araç kullanılamaz hale gelirken, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. 
Antalya'nın Kızılsaray Mahallesi'nde seyir halindeyken motor kısmında yangın çıkan otomobildeki 4 kişi kendilerini güçlükle dışarı atarak kurtuldu. Alev alev yanan otomobil İtfaiye'nin müdahalesi ile söndürülse de kullanılamaz hale geldi.

 haberimizvar.net- Kızılsaray Mahallesi’nde dün saat 20.00 sıralarında bir alışveriş merkezinde alışveriş yapan 4 kişilik aile, açık otoparka bıraktıkları 07 BMA 246 plakalı LPG'li otomobillerine binip evlerine gitmek için yola çıktı Yaklaşık 500 metre ilerledikten sonra otomobil, 60 Sokak’ta motor kısmından alev aldı. Sürücü Ahmet G. (30), aracı durdurdu. Ahmet G. ile annesi Hülya G. (49), babası Mesut G. (62) ve kardeşi Melihşah G. (15), can havliyle kendilerini dışarı attı.

Çevredeki esnafın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Esnaf, itfaiye gelene kadar yangın söndürme tüpleriyle alevlere müdahale etti. Yangın, itfaiye ekiplerinin 1 saatlik çalışmasıyla söndürüldü.

Araç kullanılamaz hale gelirken, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.